Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni u Srbiji. U braku su više od decenije e svoju ljubav su krunisali rođenjem kćerki blizankinja koje nisu jednojajčane što se jasno može vidjeti. Iako su rošene kao blizanke kćeri Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića pokazuju primjetne razlike kako u fizičkom izgledu tako i u karakteru. Mila, koja nevjerojatno sliči svojoj majci, dijeli isti temperament kao Sloboda i svoju strast pronalazi u plesu. Suprotno tome, Vera se ugleda na svog oca i odiše atletizmom, odražavajući Vojinovu sportsku prirodu.

 

Osim za svoje hobije, jako se zanimaju za svoja akademska postignuća, što ponosnim roditeljima pruža pregršt prilika za hvalisanje. Istovremeno, mlade djevojke pokazuju izvrsno ponašanje i ljubav, dok par u industriji izvedbenih umjetnosti nastoji zadovoljiti svaku njihovu želju. Navodno su Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković odlučili da sa svojim kćerkama krenu na nezaboravno putovanje, iskoristivši vrijeme godišnjeg odmora.

 

Na temelju vizualnih dokaza koje su podijelili na svom Instagramu vidljivo je da su krenuli na putovanje u Lisabon, gdje su se udubili u istraživanje raznih atrakcija poput znamenitosti, akvarija, muzeja i drugih zadivljujućih destinacija. Blizanci će bez sumnje njegovati uspomene na prekrasno obiteljsko putovanje, budući da su im roditelji najveća inspiracija, zbog čega mnogi vjeruju da će jedno od njih s vremenom nastaviti glumačku karijeru.

Odredište koje je pred Verom i Milom neizvjesno je, ali trenutno nedvojbeno šetaju očaravajućim ulicama nevjerojatno lijepog europskog grada, potpuno uživajući u iskustvu. One sa svojim roditeljima dijele neraskidivu vezu a grade i uspomene koje će zauvijek imati.

Preporučujemo