Sinoć je na koncertu “Moravsko veče” nastupio poznati folk pjevač Miroslav Ilić, kojem se na pozornici pridružilo nekoliko kolega. U znak podrške događaju su prisustvovali i članovi obitelji. Među njima je bio i Ilićev zet u pratnji punice Gordane koji je ostao do kraja koncerta uživajući u izvedbama ostalih popularnih narodnih izvođača i njihovim najvećim hitovima.

Dragan Šutanovac, zet Miroslava Ilića, uporno je izražavao divljenje prema radu svog tasta. U nedavnom javnom istupu njih su dvojica potvrdili da je njihov odnos oduvijek bio prijateljski. Istaknuli su da među njima nikada nije bilo neprijateljstava te da su se uvijek međusobno cijenili. Nekadašnji  ministar obrane o svom tastu je jednom prilikom govorio na sljedeći način:

Za Miroslavljevo dobrotvorno djelovanje doznao sam tijekom svog obnašanja dužnosti ministra nakon što sam za to čuo od ravnatelja VMA. Miroslav je donirao dva puna kofera potrepština raznim bolnicama i domovima zdravlja. Unatoč tome što je moja punica operirana na VMA, Miroslav me nije izravno obavijestio o svojim doprinosima. Nije od onih koji traže pomoć i, dapače, često čeka da dođe na red iz prkosa. Sam Miroslav je tako objasnio svoje postupke.

Ne želim svog zeta izlagati nikakvim neugodnim situacijama, ne zbog neprijateljstva, već da bih spriječio eventualnu dramu. Moj je cilj poštedjeti ga bilo kakvog scenarija koji bi potencijalno mogao dovesti do bilo kakvih komplikacija. U jednom trenutku šuškalo se da je Miroslav ponudio smještaj svojoj kćeri Mariji i njezinom suprugu, te da im je on kupio stan u kojem žive, no o toj se temi uvijek šutjelo i nikad se nije spominjalo u javnosti. Čini se da se između punca i zeta razvilo pravo prijateljstvo tokom godina.

Preporučujemo