Pjevačica Stoja je u jednom periodu bila izuzetno popularna. Nakon što joj je suprug tragično stradao u prometnoj nesreći, Stoja Novaković se s nepunih dvadeset godina našla oslonjena na podršku obitelji. Sa nepunih 17 godina Stoja je stupila u brak sa suprugom i rodila mu sina Milana. Međutim, njihova blažena zajednica bila je kratkog vijeka, jer su se ubrzo našli zahvaćeni burnim razdobljem.

 

Nakon tri godine blaženog braka, moj je suprug tragično izgubio život u razornoj prometnoj nesreći. Neposredno nakon sprovoda, njegovi su rođaci bez ceremonije deložirali i mene i naše malo dijete iz njihova prebivališta. Dok me je Milan čvrsto stiskao za ruku, shvatila sam da me preplavljuje tjeskoba, oslobađajući bujicu suza i očajničkih krikova dok smo se probijali ulicom. Postalo je posve jasno da njihov prijezir prema meni proizlazi iz moje skromne financijske situacije, kako je pjevač iskreno podijelio s novinarima. Nakon smrti supruga, Stoja Novaković našla se u stanju potpune samoće, jer je, ističe, riječi svog oca protumačila u doslovnom smislu.

 

Tog sam se dana zatekla kako šetam ulicom u pratnji djeteta, bez ikakvih stvari ili igračaka. Bio sam u stanju krajnje tjeskobe, vikao sam iz sveg glasa. Dok sam bacila pogled na dijete, neizvjesnost se nadvila nada mnom, nisam bila sigurna kamo dalje. Očeve oštre riječi odjekivale su mi u mislima, upozoravajući da će moj brak prekinuti našu vezu, i shvatila sam njegove riječi doslovno. Zbog toga mi je bilo zabranjeno posjećivati ​​roditelje, jer sam gajila neobjašnjivu želju da im dokažem da nisu u pravu.

 

U tom teškom trenutku imlao sam sreću da sam imala podršku bliskog prijatelja koji mi je ponudio pomoć. Zajedno s mojim djetetom, ostali smo s njom otprilike šest mjeseci dok se nisam suočila s financijskim poteškoćama. Bez odgađanja sam morala nastaviti s radom, ali nisam bio sam u tom nastojanju. Moji prijatelji, koji su mi bili kao druga obitelj, pružili su mi neprocjenjivu pomoć i podršku. Trenutno se Stoja prepušta životu u raskoši koji je sama postigla svojim marljivim trudom. Prihvatila se obnove svoje djedovine u Perlezu i odlučila se za osamu od znatiželjnih očiju javnosti.

Preporučujemo