Danas je Prija najpopularnija pjevačica u regiji. Godine 2013. proslavila se na renomiranom natjecanju Zvezde Granda, gdje je osvojila respektabilno treće mjesto. Natjecanje koje je i dalje iznimno popularno u regiji i na Balkanu još uvijek traje. Nakon uspjeha, objavila je emotivnu baladu „Još ću noćas za tobom plakati“, autora Peđe Medenice, uz aranžman Enesa Mavrića. Osim toga, surađivala je s Amarom Jašarspahićem, pobjednikom natjecanja, na zadivljujućem duetu „Ma pusti ponos“, koji je skladao, napisao i aranžirao Elvir Uzunović. Od tog ključnog trenutka nadalje, njezina je karijera katapultirala naprijed nevjerojatnom brzinom.

 

Aleksandra Prijović svojim očaravajućim glasom i zadivljujućim pjesmama prikupila je veliki broj obožavatelja. O tome svjedoči njezin opsežan repertoar nastupa uživo, prepuni prostori i rasprodane koncertne dvorane u zemlji i inozemstvu. Njezina glazba ima neodoljivu privlačnost koja nadilazi granice, što ju čini neprikosnovenom senzacijom na folk glazbenoj sceni, kako u zemlji tako iu inozemstvu.

Kako se najuspješnija godina u životu Aleksandre Prijović bliži kraju, mlada zvijezda odlučila je Novu godinu dočekati sa svježim naletom energije i ponekom promjenom. Koncert u Tuzli izazvao je veliko zanimanje zbog osebujne frizure Aleksandre Prijović. Pjevačica je tijekom nastupa iznenadila publiku frizurom koja je bila načešljana paž, što je naišlo na veliko oduševljenje.

 

Aleksandrina tamnosmeđa kosa, stilizirana s dugim zaliskom, besprijekorno upotpunjuje njezin izgled, a njezin suprug Filip, poput publike, odobrava promjenu i svim srcem podržava svaku Aleksandrinu odluku. Modni stručnjaci pohvalili su frizuru Aleksandre Prijović, opisavši je kao osvježavajuće jedinstvenu bez pretjerane dramatičnosti, pobravši pohvale i obožavatelja i profesionalaca u industriji. Aleksandra će u Sava centru osvojiti beogradsku publiku svojim novogodišnjim nastupom, pokazujući nevjerojatnu transformaciju svog imidža u glavnom gradu.

Preporučujemo