Lovci na seoske domove i vikendice smještene izvan velikih metropolitanskih područja nikada ne preskaču dan a da ne pretražuju platforme društvenih medija, gdje se često objavljuju oglasi pojedinaca koji žele kupovati ili prodavati bez posrednika. Jedan od takvih oglasa nedavno je izazvao veliku pozornost jer se radi o prodaji cijelog imanja za manje od 1.000 eura po jutru, konkretno 42 ara za 40.000 eura. Nekretnina uključuje kuću sa svim potrebnim sadržajima, strujom i vodom, te neusporedivim pogledom. Vlasnik je nudi na prodaju sa sledećim opisom:

“Na prodaju seosko imanje na povoljnoj lokaciji oko 6 kilometara od Kosjerića, na putu za Radanovce (Savići/Godljevo), površine oko 42 hektara, potpuno ograđeno. Kuća je kompletno renovirana. renovirana i useljiva sa novom stolarijom, izolacijom, olucima, terasom i hodnicima.Uključena je i rohbau garaža za koju su potrebna vrata i izolacija te obor.Voćnjak star osam godina,orezan , gnojeno isključivo stajskim gnojem i redovito održavano bez uporabe kemikalija (isključivo organsko) Imanje se može pohvaliti kolekcijom od cca 220 voćaka, uključujući dvije sorte šljiva, jabuke ajdared i granny smith, kruške viljamovke, dunje, nektarine, breskve , mušmule, aronije i višnje.

Iako je uzgoj ovih voća prvenstveno za osobno zadovoljstvo, urod je ipak značajan.Put koji vodi do kuće je asfaltiran, dok je preostalih 300 metara makadamski. Imanje je okrenuto prema jugu i nalazi se na padini s koje se pruža panoramski pogled na tri strane u dužini od šest kilometara. Postavljeno je nekoliko slika, a za više slika i informacija pošaljite poruku pa ću podijeliti broj telefona. Tražena cijena nekretnine je 40.000 eura.

Preporučujemo