Mnogo ljudi vjeruje da je naša sudbina zapisana u zvijezdama i da datum našeg rođenja igra veliku ulogu u tome. Iz tog razloga su horoskopi jako popularni i neki stvarno vjeruju u njih dok ih drugi čitaju iz zabave. Mi vam danas donosimo indijski horoskop koji se smatra jednim od najtačnijih u svijetu. 

 

Od 21. ožujka do 20. travnja na pozornicu stupa horoskopski znak poznat kao Ovan.

Mars, nebesko tijelo koje upravlja ovim određenim horoskopskim znakom, u svoje osobe ulijeva osjećaj avanture. Oni koji su rođeni u ovom znaku često posjeduju prirodne kvalitete vodstva i nalaze ispunjenje u pružanju smjernica i podrške svojim podređenima. Njihovi prepoznatljivi atributi uključuju hrabrost i nedostatak straha, što ih tjera uvijek naprijed.Ovan je žustar i odvažan pojedinac, pun vitalnosti i posjeduje istinsku i preciznu prirodu. Međutim, mogu biti iznimno tvrdoglavi i lako se uvrijede. Rođeni u ovom znaku često imaju vrtoglavicu, krvarenje iz nosa i skloni su migrenama. Nadalje, ističu se u atletskim aktivnostima, vojnoj službi, znanstvenim istraživanjima ili medicinskim profesijama. Idealni pratioci za Ovna bili bi Bik ili Djevica.

 

Bik: 21. travnja – 21. svibnja

Osobe koje pripadaju ovom astrološkom znaku pokazuju jaku sklonost tvrdoglavosti, često zanemarujući savjete drugih. Unatoč tome, posjeduju urođenu sposobnost da bez napora ostvare svoje želje i pokažu nepokolebljivu odlučnost prema svojim ciljevima. Uspostavljanje prijateljstava može im biti izazov; međutim, nakon što uspostave veze, ostaju postojani i odani u svim okolnostima. Njihova reputacija pouzdanih, pragmatičnih i ambicioznih pojedinaca olakšava im napredovanje u području poslovanja.

Kada je riječ o stvarima srca, oni pokazuju nepokolebljivu odanost i vjernost, ali gaje duboko ukorijenjenu ljubomoru prema svakome tko se previše približi njihovoj dragoj. Iako se ističu kao timski igrači, njihova tvrdoglavost može potkopati napore u suradnji. Na svom putu kroz život često se bore sa strahom da će se razboljeti, što ih navodi da gravitiraju ka karijerama u području medicine, osiguranja ili obrazovanja. Zdravstveno su posebno skloni problemima sa štitnjačom, čeljustima i venama.

Blizanci: 22. svibnja – 21. lipnja

U indijskoj astrologiji, treći znak je Mithun. Osobe rođene u ovom znaku posjeduju višestruku osobnost. Pokazuju veliku ljubaznost i velikodušnost, često pružaju ruku pomoći manje sretnima ili aktivno sudjeluju u raznim dobrotvornim organizacijama. S entuzijazmom prihvaćaju širok raspon aktivnosti i svim se srcem posvećuju svakom zadatku, iako vremenska ograničenja mogu ograničiti njihovu sposobnost da se potpuno udube u svaki pothvat. Njihova prilagodljiva priroda omogućuje im da se lako povežu s pojedincima različitih osobnosti.

Mithun uspijeva u središtu pozornosti, uživajući u tome što je središnja točka pozornosti. Njihov idealan partner trebao bi posjedovati kompatibilan intelekt i sposobnost upravljanja njihovim raspoloženjima. Ovo se skladno slaže sa znakom zodijaka Vodenjak. Osobe rođene u ovom znaku često imaju respiratorne bolesti i sklone su čestim prijelomima kostiju.

 

Rak: 22. lipnja – 22. srpnja

Pod vladavinom Mjeseca, Karka je horoskopski znak poznat po svom dubokom suosjećanju i osjetljivosti. Međutim, njihov inherentni nedostatak povjerenja predstavlja izazov u stvaranju bliskih veza i romantičnih veza. Zbog čestih promjena raspoloženja i sumnjičavosti prema drugima, Karka zahtijeva uspostavljanje povjerenja i vjere prije nego što se potpuno uključi u bilo kakvu vezu.

Razumijevanje Karke može biti prilično izazovno jer njihov temperament ima tendenciju da varira. Škorpion i Jarac su im najkompatibilniji znakovi. Što se tiče zdravlja, mogu imati problema sa želucem, gušteračom i jetrom. Novinarstvo, politika ili književnost savršeni su putevi karijere za osobe rođene u ovom znaku.

Lav: 23. srpnja – 21. kolovoza

Znak lava, Simha, predstavlja osobe koje posjeduju romantičnu i kreativnu prirodu. Jako uživaju u druženju i dobroj zabavi s prijateljima. Simha je poznata po tome što je izuzetno velikodušna, širokogrudna i, što je najvažnije, vjerna. Uz nepokolebljivu snagu i hrabrost, uspjeh im je uvijek nadohvat ruke. Bez sumnje, Simha vlada kao pravi kralj zodijaka. Ova izvanredna osoba nikada se ne predaje i rijetko se oslanja na pomoć drugih.

Osobe koje pripadaju ovom astrološkom znaku često imaju napadaje bolesti; međutim, dobro je to što je njihovo vrijeme oporavka znatno brže u usporedbi s drugima. Često se susreću s problemima srca, vena i kralježnice. Kada je riječ o njihovim profesionalnim bavljenjima, oni stalno pokazuju ambiciju i nedostatak interesa za svjetovne zadatke. U idealnom slučaju, karijere u politici, bankarstvu ili menadžmentu dobro su u skladu s njihovim snagama. Nadalje, posjeduju iznimne organizacijske sposobnosti, čime rijetko zanemaruju detalje. U stvarima srca pokazalo se da ih je prilično teško pratiti zbog njihovih visokih očekivanja. Njihov idealan partner je netko rođen u znaku Vodenjaka, jer posjeduju duboko razumijevanje njihovih potreba.

 

Horoskopski znak Djevice pada između 22. kolovoza i 23. rujna.

Djevica, kojom vlada Merkur, utjelovljuje koncept savršenstva. Osobe koje pripadaju ovom znaku pokazuju iznimnu točnost i preciznost u svim aspektima svog života. Posjeduju sposobnost da bez napora riješe bilo koji problem koristeći jednostavan i sustavan pristup. Djevica je oličenje idealnog zaposlenika koji ispunjava san svakog poslodavca. Oni napreduju u vodećim ulogama, marljivo nadzirući svaki aspekt poslovanja.

Djevice će se suočiti s najvećim izazovima zbog svoje bolesti koja se može manifestirati upalom jetre, slezene ili crijeva. Knjižara ili odvjetnički ured bila bi im najprikladnija radna sredina jer nisu skloni timskom radu. Što se tiče pronalaska kompatibilnog partnera, njihova idealna srodna duša bila bi osoba rođena u znaku Riba, budući da posjeduju suosjećanje i razumiju potrebe Djevice.

Horoskopski znak za one rođene između 24. rujna i 23. listopada je Vaga.

Venera upravlja znakom Vage, darujući svojim pojedincima iznimne diplomatske vještine. Njihova nepokolebljiva težnja za ravnotežom i spokojem tjera ih da prednost daju zadovoljstvu drugih. Vage su poznate po svojoj društvenoj i veseloj prirodi, zajedno s njihovom inteligencijom. Štoviše, oni zrače vječnim optimizmom, služeći kao svjetionik inspiracije za one oko sebe, ulijevajući osjećaj nade u svjetliju budućnost.

Glavni izvori zabrinutosti za zdravlje Vaga bit će njihovi bubrezi, kralježnica i mjehur. Međutim, njihova profesionalna nastojanja mnogo obećavaju, budući da imaju potencijal da se istaknu kao skladatelji, odvjetnici ili modni dizajneri. Njihove poteškoće u donošenju odluka i upravljanju stresom predstavljat će najveće prepreke u njihovoj karijeri. Srećom, doživljavaju veliki uspjeh u stvarima srca, s vidljivom kompatibilnošću među različitim astrološkim znakovima, ali posebno s njihovim znakom Bika.

 

Škorpion: 24. listopada – 22. studenog

Vritchik, vodeni znak, posjeduje zagonetnu privlačnost koja privlači suprotni spol prema njima. Osobe rođene u ovom znaku imaju duboku čežnju za emocionalnim vezama i potiču ih intenzivna strast. Iako se na površini mogu činiti sastavljenima, imaju potencijal eruptirati poput vulkanske erupcije. Nadalje, Vritchikova nepokolebljiva odlučnost i ustrajnost dosljedno utiru put njihovim trijumfima u poslovnom području. Idealni putevi karijere za njih uključuju istraživanje, medicinu ili obrazovanje. Za osobe ovog znaka je ključno da daju prioritet svojoj dobrobiti jer mogu nastati komplikacije poput upale vena, problema s jetrom i debelog crijeva. Kada je riječ o stvarima srca, Vritchik je sklon tajnovitosti i plašljivosti, pronalazeći kompatibilnost s Bikom.

Datumi za horoskopski znak Strijelac su od 23. studenog do 21. prosinca.

Pod vladavinom planeta Jupitera, ovaj horoskopski znak poznat je po impulzivnoj prirodi i nezasitnoj znatiželji. Strijelci odišu pozitivnim pogledom na život, što je dodatno pojačano njihovom živahnom energijom, prilagodljivošću i životnom strašću. Izuzetno su odani i cijene svoju neovisnost, često traže prilike za putovanje i istraživanje. S kombinacijom ambicije, iskrenosti i velikodušnosti, Strijelac je predodređen za uspjeh u područjima kao što su znanost, glazba, filantropija ili odnosi s javnošću. Njihova magnetska osobnost čini ih voljenima od strane drugih, a oni su divno društvo. Što se tiče ljubavi, Strijelac je najkompatibilniji s tolerantnim osobama poput Vodenjaka ili Vaga.

Od 22. prosinca do 20. siječnja jarac

Saturn upravlja ovim horoskopskim znakom, usađujući osjećaj ambicije i nemilosrdnu želju za postizanjem svih životnih ciljeva koje ste sami nametnuli. Pojedinci rođeni u ovom znaku pokazuju nepokolebljivu radnu etiku, zbog čega im je teško odbiti bilo koji zadatak vezan uz posao. Osobito im dobro odgovaraju uloge administratora ili upravitelja. Iako su odani prijatelji, povremeno pokazuju hladno i snobovsko ponašanje. Unatoč tome što su skloni oboljenjima kože i kose, njihova odlučnost i ustrajnost omogućuju im da svladaju svaku nedaću. Jarac neprestano traži ljubav i žudi za otpornim partnerom, slično Biku.

 

Vodolija od 21. siječnja do 18. veljače.

Vodenjak, s Uranom kao svojim vladajućim planetom, posjeduje nepokolebljiva uvjerenja i neutaživu žeđ za istinom. Unatoč tome što su idealisti, oni zadržavaju praktičan pristup životu. Njihova promjenjiva raspoloženja i nepredvidiv temperament često se manifestiraju kao ljutnja i nervoza. Međutim, te se osobine pokazuju prednostima u njihovim profesionalnim nastojanjima, posebno u područjima kao što su računalne znanosti, zrakoplovstvo i strojarstvo. Nažalost, njihova sklonost nervozi često dovodi do napadaja depresije i vrtoglavice. Njihova impulzivna priroda sprječava ih da dožive romansu iz bajke, ali partner Jarac koji ih najbolje razumije drži ključ njihovog srca.

19. veljače do 20. ožujka Ribe

Neptun upravlja Ribama, što rezultira time da osobe koje pripadaju ovom horoskopskom znaku posjeduju pojačan osjećaj intuicije. Naravno, pokazuju osobine strpljivosti, nježnosti i prilagodljivosti. Imaju sklonost ugađanju, često se rasipaju na luksuzna putovanja, tretmane ljepote i druga mala zadovoljstva, što ponekad dovodi do financijskih neuspjeha. Stoga bi trebali uložiti dodatne napore u svojim profesionalnim nastojanjima kako bi izbjegli novčane poteškoće. Domoroci Ribe ističu se kao neovisni poduzetnici i vlasnici tvrtki. Kada je riječ o stvarima srca, posjeduju duboku romantičnu prirodu, traže nježnost i pažnju od svog partnera. Stoga je Vodenjak idealan spoj za njih.

Preporučujemo