Snežana Đurišić ima smireno držanje kada kamere nisu upaljene, a njen ikonski izgled definiraju njezine zlatne kose više od četiri desetljeća. Pjevačica jako uživa u svojoj plavoj kosi, a nakon što je odlučila obojiti svoje prirodno smeđe pramenove, više se nije osvrnula. Snežana Đurišić često eksperimentira s različitim duljinama kose, a tek se rijetki odabrani prisjećaju vremena kada je imala kovrčave valove.

Još manja skupina sjeća je se s dugim, uglađenim konjskim repom. Ipak, najmanje se pamti razdoblje kada je samouvjereno ljuljala nevjerojatno kratku frizuru.

Koristeći “Instagram profil” posvećen estradi, osoba odgovorna za njegovo vođenje iskoristila je priliku da se prisjeti prijašnjeg slučaja kada je “Snjeguljica” imala kraću frizuru. To je postignuto dijeljenjem priložene fotografije, koja je očekivano izazvala bujicu komentara, unatoč starosti od osam godina.

Zagriženi obožavatelji omiljene estradne umjetnice vatreno su iznosili svoja različita stajališta, pa je tako jedni Đurišićku izvrsno plijenila kratkom frizurom i naočalama, dok su drugi smatrali da joj trenutna dužina kose besprijekorno pristaje.

  • Iako postoji široko rasprostranjeno mišljenje da ispletena kosa možda i nije najbolja opcija za Snjeguljičine crte lica, čini se da njezinog partnera Vanju to ne smeta. Za njega Snjeguljica utjelovljuje ljepotu u njenom najčišćem obliku, a njihova ljubav cvjeta kao nikada prije. S više od četiri desetljeća iskustva u tom području, Đurišić je učvrstila svoju reputaciju istaknute i cijenjene osobe u glazbenoj industriji.

Ne samo da je postigla veliki uspjeh kao solo umjetnica, već je također radila s cijenjenim glazbenicima i postigla višestruke hitove na vrhovima ljestvica. Njezin osebujni stil, koji karakterizira njezina prepoznatljiva plava kosa, odmah je postao prepoznatljiv.

Nadalje, ponosna je što je majka dvoje talentirane djece, Vanje i Ane, koje su odlučile krenuti njezinim glazbenim stopama. Snežana Đurišić i dalje zauzima posebno mjesto kao omiljena i utjecajna ličnost u sferi zabavne glazbe.

Preporučujemo