Potresne informacije o nasilju tijekom porođaja duboko su pogodile sve koji su ih čuli, a nedavna događanja u Srbiji zorno naglašavaju izazovno iskustvo koje je proživjela glumica Ivana Jovanović. Poznata po zanosnoj ulozi u hvaljenoj seriji “Grijeh njene majke”, Jovanovićeva je dočekala nevjerojatno mukotrpan porođaj. Čvrsto tvrdi da je trebalo učiniti carski rez, ističući da je to bila pogreška.

Dok je bila pod djelovanjem epiduralne anestezije Ivana je rodila svog krupne četiri i pol kilograma teške sinčića Viktora. Bez njezinog znanja, anestezija ju je spriječila da osjeti bilo kakve kontrakcije ili osjete u donjem dijelu tijela.

Tek nakon što je anestezija prestala djelovati, Ivana je shvatila da joj je liječnik tijekom poroda pretjerano pritiskao trbuh, što je dovelo do nenamjernog prijeloma tri kralješka.

Usred nepodnošljive boli, glumica je izjavila da bi ovaj događaj potencijalno mogao utjecati na njezin izbor da odustane od djece. Zbog toga je odlučila preseliti se iz Srbije u Sjedinjene Države. “Iako gajim duboku naklonost prema Beogradu, moja čežnja da uronim u različite kulture uvijek je bila snažna.

  • U početku sam u Los Angeles stigao kao obični turist, ali nije dugo trebalo da shvatim da ovaj grad, sa svojim zadivljujućim krajolicima, veličanstvenim oceanom i prihvaćanjem pojedinaca koji prihvaćaju slobodu i radost bez predrasuda, ponudio je mnogo poticajnije okruženje za mog sina Viktora”, otkrila je u intervjuu za News.

Započevši svoje putovanje u Los Angelesu, bez napora je uskladila nekoliko zanimanja. Upravljanje događajima u restoranu, podučavanje satova joge i doprinos kolumni u časopisu samo su neke od različitih uloga koje je preuzela. Na kraju je otišla u Idaho, gdje je pronašla utjehu u prekrasnim planinskim krajolicima. Sa zadovoljstvom u srcu i bez imalo žaljenja, samouvjereno izjavljuje da je ispunjena u glumačkom svijetu.

Preporučujemo