Ona je bila perspektivna holivudska glumica koja je imala nekoliko glavnih uloga i pred njom je bila obećavajuća karijera. Od njene misteriozne smrti je prošlo 15v godina a još uvijek mnogi sumnjaju da je riječ o ubistvu. Godine 2009. neočekivana smrt glumice Brittany Murphy mnoge je ostavila u nevjerici i izazvala zbunjujuću enigmu. Poznati izvođač tragično je preminuo u dobi od 32 godine, pod čudnim okolnostima. Zapanjujuće, njezin muž je doživio sličnu sudbinu samo nekoliko mjeseci kasnije.

 

  • U tragičnom preokretu, Brittany se srušila u kupaonici i odmah pala u utješni zagrljaj svoje majke Sharon, koja je u tom trenutku umrla.Nakon toga, Sharon je otkrila posljednje riječi koje je izgovorila njezina kćer.“Majko, borim se da dođem do daha, molim te pomozi mi.”

Unatoč pokazivanju simptoma sličnih gripi, glumičina smrt isprva se smatrala slučajnim slučajem. Ipak, kasnije je otkriveno da je njezina smrt posljedica kombinacije upale pluća, anemije i uzimanja različitih lijekova.

Upravo kad se činilo da je sve riješeno, pet mjeseci kasnije, iz vile u Los Angelesu pojavio se novi događaj: Simon Monjack, Brittanyin suprug, otkriven je mrtav u istoj prostoriji. Uzrok njegove smrti sličan je onom njegove bivše žene: upala pluća i anemija.

Zapovjednik policije Los Angelesa Andrew Smith izrazio je mišljenje da su ovi nesretni događaji samo tragične slučajnosti.

Nakon tragičnog gubitka supruge, Simon je pronašao utjehu u krevetu s njezinom majkom, što je potaknulo glasine o romantičnoj vezi između njih dvoje. Ova su nagađanja dovela do pretpostavke da je Sharon Murphy možda umiješana u preranu smrt svoje kćeri i zeta. Angelo Bertolotti, glumičin otac, upro je prstom u bivšu suprugu Sharon, smatrajući je odgovornom za tragičnu sudbinu njihove kćeri.

 

Tijekom intervjua, naglasio je potrebu ispitati Sharon prije svega. Tražio je objašnjenje u vezi s njezinim statusom primarne korisnice u oporuci njihove kćeri, dok je Simon bio potpuno isključen. Nadalje je zahtijevao pojašnjenje o vremenu promjene oporuke, koja se dogodila nakon što su Brittany i Simon izrazili želju da se presele u New York i zasnuju obitelj.

Uz to, pozvao je Sharon da objasni kako se planira uzdržavati nakon što se Brittany iseli, s obzirom da to nije učinila desetljećima. Sugovornik je također izrazio zabrinutost zbog prodaje Brittanynih osobnih stvari na aukciji, uključujući njezino rublje, putovnicu i odjeću. Uz samo jednu preživjelu od tri osobe koje su živjele u tom kućanstvu, doveo je u pitanje financijsku dobit koju je ostvarila Sharon.

Nakon očeve smrti, Tony Bertolotti, Brittanyin sin i njezin polubrat, nastavio je misiju utvrđivanja istine. U razgovoru za Mail Online istaknuo je kako se činilo da je Brittany dobrog zdravlja, a posebno mu je zabrinjavajuće što je preminula dok su joj majka i suprug bili prisutni, a nisu potražili liječničku pomoć unatoč blizini obližnje bolnice .

“Očito je da nije umrla prirodnom smrću, što me navodi da vjerujem da je ubijena. Ostaje pitanje: tko je odgovoran za njezinu smrt?”

 

Prema Murphyjinu polubratu, vjeruje se da je enigma oko nje isprepletena s pozamašnim dugom njezina supruga Simona koji je nagomilao zbog lošeg upravljanja financijama. Navodno je dugovao značajnu svotu novca, a njezin polubrat tvrdi da su mnogi Brittany smatrali tek sredstvom za dobivanje sredstava te da je u određenim krugovima njezina vrijednost bila veća u smrti nego u životu.

  • “Ključno je biti oprezan u vezi s pojedincima koji su odgovorni za rukovanje sredstvima. Nisam siguran oko pojedinosti, ali kad god se njezin film prikaže, netko dobije naknadu”, pojedinac koji posjeduje bogatstvo posjeduje znanje o istini, kako samouvjereno kaže navedeno.

“Teško je povjerovati da u krugu od 15-30 ljudi koji okružuju Brittany niti jedna osoba nema nikakvu informaciju. Šalite se? Da imam financijska sredstva da provedem temeljitu istragu njezine smrti, osobno bih posjetio svakog i svaki od njih, međutim, malo je vjerojatno da bi se uopće upustio u razgovor sa mnom.”

Preporučujemo