Svojevremeno je bila jedna od najomiljenijih voditeljica  aonda se naglo povukla sa malih ekrana i o njenom privatnom životu se skoro ništa ne zna. Poredili su je sa holivudskom glumicom Hali Beri a njena ljepota je zavela mnoge pripadnike jačeg pola. Proslavljena televizijska ličnost Rada Radenović već je dulje vrijeme odlučila živjeti privatnim životom, daleko od znatiželjnih očiju javnosti. Još 2018. godine napravila je značajnu investiciju kupovinom nekretnine na Voždovcu, s namjerom da je preuredi u ugodno utočište za sebe i sina. Proces obnove pokazao se prilično zahtjevnim zadatkom, no sada upravo to imanje predstavlja oazu mira koju Rada Radenović ponosno naziva domom.

U potrazi za savršenom lokacijom, provela je dosta vremena tražeći mjesto koje bi zadovoljilo njezine potrebe i obrazovanje njezina sina. Kako joj sin pohađa osnovnu školu u Zemunu, isprva je bila fokusirana na pronalaženje odgovarajuće opcije u blizini. Međutim, nakon što je istražila razne mogućnosti, otkrila je da nije zadovoljna dostupnim izborima.

Na kraju je odlučila da se skrasi na Voždovcu. Kako bi osigurala nesmetan prijelaz za svog sina, koji je već uspostavio prijateljstva u sadašnjoj školi, odlučila se preseliti u stan tijekom ljeta, dopuštajući mu da ostane povezan sa svojim prijateljima do početka nove škole. godina.

Uz ostale obveze, Rada se suočava s izazovom renoviranja cijelog svog stana od pedesetak kvadrata. Prethodni vlasnici zanemarili su ulaganje u bilo kakva ažuriranja, ostavljajući joj značajan zadatak na rukama.

 

  • Kako bi se pobrinula za svaki detalj, angažirala je pomoć vještih majstora, koji će oživjeti njezine vlastite dizajnerske ideje. Ovu informaciju za “Blic” je u tom periodu podijelio pouzdan izvor blizak Radi.

Rezidencija Rade Radenović odiše ambijentom pastelnih nijansi, suvremenim namještajem i minuciozno stiliziranom estetikom koja podsjeća na naslovnicu iz časopisa.

U skromnom stanu od 50 četvornih metara dijelit će životni prostor s kćeri Petrom koju je rodila tijekom veze s crnogorskim poduzetnikom Dejanom Milićem.

Biografija:

Radmila Rada Radenović, poznata srbijanska novinarka i voditeljica, jedna je od pionirskih javnih osoba koje su krasile stranice magazina Playboy. Zbog njezine zadivljujuće privlačnosti mnogi su je prozvali “srpskom Halle Berry”.

Rođena 13. aprila 1979. godine u Beogradu, Rada je uz roditelje, sestru Milicu i brata Miloša, svoje formativne godine provela u Batajnici. Nastavila je studirati klasične jezike, svladavši latinski i starogrčki na Filološkoj gimnaziji. Iako je isprva željela baviti se orijentalistikom, Rada je naposljetku krenula putem Pravnog fakulteta.

2005. godine Rada je neustrašivo pozirala za cijenjeni muški časopis Playboy. Iako nije sve ogolila, hrabro je snimala erotske slike za koje priznaje da bi se u današnjem vremenu oklijevala. Ona je 2008. godine zapalila ljubavnu vezu s crnogorskim biznismenom Dejanom Milićem.

Unatoč njihovom nastojanju da svoju ljubavnu vezu zataškaju, njihova je tajna na kraju iznijeta u javnost. Kružila je vijest da je Dejan ostavio svoju dugogodišnju partnericu zbog Rade. 25. veljače 2010. par je na svijet poželio sina Petera. Rada je podvrgnuta carskom rezu na odjelu za rizične trudnoće kako bi porod bio siguran. Nakon mjesec dana, Radina sestra Milica na svijet je poželjela kćer Sofiju.

  • Rada je 2011. izrazila namjeru da kupi stan na Novom Beogradu, ali taj plan nikada nije ostvaren. Umjesto toga, privremeno je živjela sa sinom kao podstanar prije nego što se konačno vratila u dom iz djetinjstva u Batajnici. Pred kraj godine Rada i njen sin su se prvi put zajedno pojavili u javnosti. Sudjelovale su kao modeli na dječjoj modnoj reviji “Chicco”. Rada je 2014. godine dobila vijest da će ona ili Dejan, budući da nisu u braku, morati da se odreknu starateljstva nad djetetom kako bi ga upisali u vrtić.

Rada je žestoko izrazila svoje nezadovoljstvo ovom mogućnošću, navodeći da će joj to donijeti veliku nesreću. Otvoreno je priznala da s ocem svog sina nikada nije živjela te da više nisu zajedno, no istaknula je kako je njihovo dijete začeto iz duboke ljubavi. Rada je dalje potvrdila da su ona i Dejan održavali jak i prijateljski odnos, uvijek dajući prednost svojim ulogama odanih roditelja. Zbog boravka u Podgorici i prepoznavanja svoje netradicionalne obiteljske dinamike, Petar provodi ograničeno vrijeme sa svojim ocem.

No, tu situaciju prihvaća bez zadrške. Rada, s druge strane, tvrdi da dobiva podjednaku pažnju i od muškaraca i od žena, te često dobiva neprimjerene ponude putem poruka. Kada je riječ o odnosima, ona ima velika očekivanja i želi partnera koji posjeduje nepokolebljivu snagu. Partizan zauzima posebno mjesto u njenom srcu, a posebno voli da prati fudbal i košarku. Strast prema sportu prenijela je i na sina koji je prvo dobio člansku iskaznicu, a kasnije i identifikacijski broj.

Među voditeljevim bliskim društvom su glumica Marija Vicković i nogometaš Savo Milošević. Rada ne voli razgovarati o svom osobnom životu i rijetko daje intervjue. Ona sebe ne smatra dijelom industrije zabave i nalazi veliku frustraciju u lažnim pričama koje kruže o njoj. Navodeći da se identificira kao javno istaknuta figura, a ne kao društvena vrijednost, on se čvrsto ističe.

Njezina averzija prema sudjelovanju u reality televizijskom programu proizlazi iz njezina uvjerenja da bi takav pothvat neizbježno doveo do njenog zatvaranja ili u mentalnu ustanovu ili u popravnu ustanovu.

Preporučujemo