Zajednica princa Harija i američke glumice Megan Markl izazvala je veliku pometnju u britanskoj kraljevskoj porodici. Uprkos prvobitnom oklevanju članova kraljevske porodice, Meghan je ostala odlučna i neuplašena dok se pridružila princu Hariju i njihovom detetu u preseljenju u Sjedinjene Države.  Tome je prethodilo povlačenje sa kraljevskih dužnosti i raskol sa porodicom. Međutim, pojavila se nedavna zabrinutost u vezi sa Meghanovim zdravljem u svjetlu fotografije koja je prikazuje kao izrazito slabu. To je dovelo do nagađanja da bi mogla biti pogođena anoreksijom.

Jedna od najznačajnijih kontroverzi u novijoj istoriji monarhije nastala je zbog monumentalnog događaja. Međutim, spretna diplomatija kraljice Elizabete na kraju je spriječila stvaranje bilo kakvog raskola u njenoj porodici. Meghan je bila odlučna u svom poricanju bilo kakve krivice za Harryjevu odluku da se preseli, i nije je uticala na kritike koje su oboje primili. U hrabrom potezu, hrabro su investirali u nekretnine u Kaliforniji, i od tada su stvorili život koji oboje smatraju ugodnim i ispunjavajućim.

Usred nemira, otvorenog su srca i ruku prihvatili dolazak svoje voljene kćeri. Oni sada uživaju u slobodi koja prati njihov odlazak od opterećujućih kraljevskih obaveza, uživajući u svakom javnom pojavljivanju. Ipak, oni se suočavaju sa značajnim ekonomskim i komercijalnim preprekama. Otac princa Harija, Čarls, koji je nasledio svoju majku na mestu monarha, odigrao je ulogu u njihovom preseljenju sa imanja Frogmor u Vibjoru, koje je Hariju i Megan darivala pokojna kraljica.

Nedavno je objavljeno da prethodno najavljeni ugovor od 20 miliona dolara sa Spotifyjem više nije na snazi. Uprkos tome, čini se da to nije uticalo na ponašanje uključenih strana, jer su nedavno primećeni u opuštenom trenutku kako se drže za ruke. Osim toga, promatrači su primijetili Meghanin značajan gubitak težine. Iako nije tajna da ona daje prednost svom fizičkom zdravlju i povremeno uživa u alkoholnim pićima, čini se da je možda otišla predaleko. Zabrinuti analitičari izrazili su zabrinutost da ako se ovaj trend nastavi, ona može biti u opasnosti od razvoja anoreksije nervoze.

Preporučujemo