Poznato je da Snežana Đurišić ima sina i kćerku o kojoj se malo zna. Kćerka Snežane Đurišić već godinama živi u Americi sa suprugom i dvoje djece. Iako je veliki glazbeni talent naslijedila od oca poznatog harmonikaša Slobodana Gvozdenovića i majke Snežane, karijeru je odabrala u kozmetičkoj industriji. Iako je akademski briljirala, završila je dva fakulteta, strast ju je odvela drugim putem. Maja se etablirala kao renomirana osoba u području trajne šminke, vodeći poznati salon u New Jerseyu. Unatoč njezinom uspjehu, među nekima postoji želja da nastavi glazbenu karijeru poput svoje majke, budući da ima prirodno lijep pjevački glas.

 

Kći Snežane Đurišić u nekoliko je zapaženih prilika krasila pozornicu uz majku na njezinim velikim koncertima. Ipak, na kraju se odlučila povući iz središta pozornosti i sada svoj pjevački talent čuva isključivo za intimna obiteljska druženja i osobno ispunjenje. Snežana otvoreno izražava neizmjeran ponos kćerinim odlukama i uspjesima. Kao i svakoj majci, Snežani Đurišić je na prvom mjestu sreća njenog djeteta. Ipak, povremeno osjeti trunku žaljenja što nije svijetu pokazala Majin pjevački talent. Priznaje da je zbog svoje zahtjevne karijere pop pjevačice često propuštala dragocjene trenutke sa svojom kćeri dok je bila mlada. Štoviše, shvaća da Maja još nije spremna žrtvovati vrijeme s vlastitom djecom kako bi ostvarila pjevačku karijeru.

 

Kćerka Snežane Đurišić u svom profesionalnom radu koristi svoje umjetničke sposobnosti.
U određenom su se razdoblju na društvenim mrežama masovno dijelili brojni Majini videosnimci na kojima pokazuje svoj talent za pjevanje narodnih i zabavnih pjesama. Mnogi su komentirali njezine izvanredne sposobnosti, uspoređujući je s majkom Sneškom. Unatoč majčinim upornim nastojanjima da potakne Maju da prigrli ovaj dar, njezini savjeti nažalost nisu poslušani. Svojim vještinama u korektivnom i dekorativnom šminkanju Maja pokazuje svoj umjetnički talent. Prošla je opsežnu obuku u svladavanju zamršenih tehnika. Živeći u blaženom braku, kćerka Snežane Đurišić svim srcem se posvetila suprugu i djeci. Maja, zajedno sa sinom Lukom i kćerkom Teodorom, često posjećuju Beograd kad god im se ukaže prilika.

 

Slike novogodišnjih ukrasa pokazuju njegovu duboku brigu za stvaranjem ugodnog i privlačnog kućnog okruženja. Lampioni i lampice krase blagovaonski stol, dok božićno drvce, ukrašeno elegantnim nijansama nježno ružičaste i bijele, odiše raskošnom aurom koja bi se lako mogla zamijeniti s radom iskusnog dekoratera. Sneška, njezina majka, oglasila se na Instagramu kako bi od srca čestitala na prekrasnom prikazu.

Preporučujemo