Miroslav Ilić je nedavno dočekao prinovu u svojoj porodici, jer je ponovo postao deda. Treba napomenuti da je unuče rođeno od nepoznatog sina Devina Antonovića, koji je u martu mjesecu dobio ćerku. Novorođenče je dobilo isto ime koje je nosila i prva Miroslavova supruga, a to je Eva. Mirjana Antonović, majka Devina, radosno je sa svima podelila srećnu vest.

Ona je izrazila svoje oduševljenje, pogotovo što sada ima snaju i unuku. Kao ponosna baka, podelila je nedavnu fotografiju i potvrdila svoju ljubav prema ovoj novoj ulozi. Devin, cijenjeni doktor koji živi u Sjedinjenim Državama sa svojom majkom, može se vidjeti kako nježno drži svoju kćer dok oboje gledaju u džinovski akvarijum. Iako ima samo sedam mjeseci, izgleda da djevojčica razumije mistični svijet vode.

Ova slika je privukla pažnju Mirjaninih pratilaca, ostavljajući ih da se pitaju hoće li se bakino srce rastopiti kada vidi ovaj dragoceni trenutak. Poznati pevač prećutao je prelazak svog vanbračnog sina u očinstvo. Da nije Mirjaninog otkrića radosne prilike, ostalo bi nepoznato da je mrčajevski pevač svom potomstvu dodao još jedno unuče, čime je ukupan broj popeo na pet. Živeći s druge strane Atlantika, Antonovići uživaju u luksuznom životu.

Devin je dobro zaposlen, a porodica živi u prelepom domu sa njegovim očuhom Danijelom i njegovom polusestrom Dajanom. Nedavno je Devin vezao brak sa Džesom, ljubavlju njegovog života. Jes dijeli blisku vezu sa Mirjanom, što često prikazuje na svom Facebook profilu. Njih dvoje uživaju u zajedničkom životu, te često podijele na svojim društvenim mrežama trenutke sa svojom predivnom kćerkicom.

Preporučujemo