Život Gal Gadot lako bi mogao biti izmišljeni filmski scenarij, s protagonistom koji ima sve što se može poželjeti. Njena zadivljujuća lepota i izuzetan talenat otvorili su joj vrata u Holivudu, čineći je figurom vrednom divljenja za mnoge. Međutim, njen privatni život je isto tako izvanredan kao i njena karijera. Kako bi izbjegao odvajanje od porodice, njen suprug Jaron Varsano napustio je svoj visoko plaćeni posao u Tel Avivu kako bi pratio nju i njihove dvije kćeri na svakom snimanju.

Gal Gadot, izraelska glumica i svjetska zvijezda, nedavno je dospjela na naslovne strane jer je na Instagramu progovorila o tekućem sukobu između Izraela i Palestine. “Ako je vaša empatija prema žrtvama umanjena vašim mišljenjem o njihovoj vladi, onda propaganda radi na vama”, rekla je ona. Ona dalje objašnjava da je cilj propagande dehumanizacija ljudi, a koristi se za dehumanizaciju i Izraelaca i stanovnika Gaze. Malo je onih koji znaju da je glumica, producentica i bivša kraljica ljepote svojevremeno služila u lokalnoj vojsci dvije godine. Nakon što se kandidovala na izboru za Miss, odlučila je da se prijavi u obaveznu vojnu službu umjesto da nastavi karijeru u manekenstvu. Tokom izraelsko-libanskog sukoba 2006. godine, koji je trajao 34 dana, služila je u odbrambenim snagama.

Nakon služenja vojnog roka, otišla je u Ameriku da ostvari svoje snove. Dok je vojnike podučavao osnovama obuke, Gal Gadot se nikada nije osjećala ugroženo. Tokom svog boravka u vojsci, čak je bila predstavljena u muškom časopisu “Maxim” 2007. godine, koji je objavio priču o ženama koje služe u izraelskoj vojsci. Gadot pripisuje svoje vrijeme u vojsci usađivanjem vrijednosti discipline i samopožrtvovanja. Nakon odsluženja vojnog roka, nastavila je studije prava i međunarodnih odnosa prije nego što se okrenula modeliranju kako bi dopunila prihode.

Iako je prihvatala modne ponude, na to je gledala kao na brz i lak način da zaradi novac, a ne kao dugoročnu karijeru. Njen ceo život se promenio kada ju je primetio holivudski agent koji je tražio novu Bond devojku za film “Zrno utehe”. Gal Gadot je učestvovala na audiciji u Los Anđelesu i čak se plasirala u prvi krug, ali je uloga na kraju pripala ukrajinskoj glumici Olgi Kurylenko. Uprkos ovom neuspehu, nekoliko meseci kasnije, isti agent je uputio još jedan poziv, ovog puta za akcioni film u kojem glume Vin Diesel i Pol Voker pod nazivom “Brzi i žestoki: Povratak”. Ostalo je istorija. U filmskoj industriji nije neuobičajeno da žene budu potcijenjene i kompenzirane, a to je svakako bio slučaj s njom u početku. Međutim, uprkos početnim izazovima, ona je istrajala i sada dobija milione dolara za svoj rad. Njenu ljepotu mnogi porede sa poznatom starletom Kim Kardašijan, a njen talent za glumu je neprikosnoven.

Preporučujemo