Snežana Đurišić ima opušten izgled kada kamere nisu upaljene, a njen prepoznatljiv izgled već više od četiri decenije karakteriše plava kosa. Pevačica uživa u tome što je plavuša, i od trenutka kada je prvi put ofarbala svoju prirodno smeđu kosu u plavo, nikada nije poželela da promeni taj izbor. Snežana Đurišić često eksperimentiše s dužinom kose. Malo ljudi se seća perioda kada je nosila frizuru uvijenu mini-valom, još manje onih koji je pamte s dugim ravno ispeglanim repom, a najmanje je ostalo u sećanju vreme kada je pevačica nosila izrazito kratku kosu.

 

Administrator “Instagram profila”, posvećen estradi, podsetio nas je na vreme kada je Snežana nosila kratku kosu objavivši odgovarajuću fotografiju. Nakon objave, očekivano je usledila lavina komentara, iako je slika već stara osam godina. Fanovi estradne umetnice izrazili su različite stavove, od onih koji smatraju da kratka kosa i naočare izuzetno lepo stoje Đurišićki, do onih koji misle da joj sadašnja dužina kose najbolje odgovara. Generalno se slažu da vezana kosa možda nije najbolji izbor za oblik lica Snežane, ali njenom partneru Vanji to očigledno ne smeta. Za njega, Snežana je i dalje najlepša žena na svetu, a njihova ljubav cveta više nego ikada.

 

Sa više od četiri decenije karijere, Đurišićeva je stekla status jedne od najpoznatijih i najcenjenijih izvođačica na domaćoj muzičkoj sceni. Pored uspešne solo karijere, sarađivala je sa mnogim eminentnim muzičarima i ostvarila brojne hitove. Njen izgled, uključujući prepoznatljivu plavu kosu, postao je deo njenog prepoznatljivog stila. Ima dvoje dece, sina Vanju i ćerku Anu, koja takođe sledi muzički put. Snežana Đurišić ostaje značajan i omiljeni lik na estradnoj sceni.

 

Preporučujemo