Voditeljka Suzana Mančić je u emisiji “Estradanje” na TV Informer otkrila ličnu anegdotu o svojim tinejdžerskim godinama. Suzana je jedno vrijeme u mlađim danima važila za najpoželjniju djevojku. Priznala je da ima svesku u koju je zapisivala imena dečaka koji joj se sviđaju, a u jednom trenutku je čak i maštala o tome da ima stotinu muškaraca u svom životu.

Međutim, kada je njen otac otkrio svesku i video da je navela sedam zaljubljenih, bio je ogorčen, izazvavši haos u domaćinstvu. Uprkos tome, Suzana je nastavila da piše u svesku o svojim iskustvima, uključujući i prvi poljubac koji nije bio prijatno sjećanje. Objasnila je da je tokom mladosti često bila gužva ispred gola i da je sveska služila kao način da dokumentuje njene simpatije i interakcije. Otkriće bilježnice i incident sa šlagom koji je uslijedio doveli su do toga da Suzana prestane da se fiksira na broj muškaraca u svom životu i umjesto toga se fokusira na sama iskustva.
Intrigantno je razmišljati o svom prvom poljupcu, jer sam tada bila i uplašena i duboko zaljubljena u svog partnera. Sjećam se da je to bilo danju, jer se nismo mogli naći uveče. Bio je visok, plav i zadivljujući, malo stariji od mene, i hodali smo dok me je grlio. Dok se naginjao da me poljubi, u mislima sam krenuo ka onome što bi moj otac mislio, zbog čega sam pobjegla od svog dečka.
S druge strane, Suzana Mančić, voditeljka, pronašla je sreću u braku sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom. Par je svoju ljubav proslavio 2018. godine, zbog čega je voditeljka svoje vreme podelila između Beograda i Atine. Voditeljka je sada u drugom braku, a prethodno je bila udata za Nebojšu Kunića. Iz ovog sindikata ima dvije ćerke.
Preporučujemo