Gotovo pedeset godina, Neda Ukraden je istaknuta ličnost u svijetu pop muzike, koja neprestano plijeni pažnju javnosti. Iako su je svojevremeno povezivali sa Sašom Popovićem i Tonijem, supružnikom Dragane Mirković, Neda tvrdi da su ostali u prijateljskim odnosima. Udavala se samo jednom i ima kćerku Jelenu koja joj je podarila unuke.  Njen unuk je najznačajnija osoba u njenom životu i ona ga veoma cijeni. Uprkos glasinama o njenim čestim seansama plastičnih operacija, Neda insistira da se samo dva puta godišnje podvrgava procedurama revitalizacije lica radio talasima.

Osim što se bavi anticelulitnim režimima i terapijama kavitacije koje se nude u kozmetičkim salonima, bavi se i takvim tretmanima. Neda održava zdrav način života konzumirajući velike količine tečnosti i hranljive hrane, kao i redovno učestvujući u tenisu, plivanju i vežbama u teretani. Iako je navršila sedamdesetu, ima dovoljno samopouzdanja da je fotografiše dok nosi kupaći kostim.

Neda Ukraden dugi niz godina brine o održavanju svog izgleda. Uprkos tome što ima 73 godine, ona ima zavidnu građu za kojom bi njeni mlađi kolege mogli poželjeti. U prethodnom intervjuu, pjevačica je otkrila da njeno vitko i zdravo tijelo može zahvaliti skladnoj ishrani i redovnim jutarnjim vježbama. Sto Nede Ukraden krasi raznovrsna ukusna i hranljiva mediteranska hrana, uključujući kuvana jela, povrće, voće i maslinovo ulje. Povremeno se upušta u kolače i druge poslastice, ali nastoji održavati uravnoteženu i hranjivu ishranu bogatu vitaminima i zasitnim sastojcima. Sledećeg dana nastavlja sa ovim režimom.

Iako nije očigledno vidljivo u javnosti, pjevačica se ugojila od nekoliko kilograma tokom pandemije COVID-19. Kako bi se riješila viška kilograma, odlučila se za liposukcijsku dijetu, popularan izbor mnogih poznatih ličnosti. Ovaj nutritivni plan ishrane usredsređen je na režim zasnovan na proteinima, uz strogo izbegavanje štetnih šećera i ugljenih hidrata. Njena dijeta se sastojala od konzumiranja hranljivih šejkova svaka četiri sata, zajedno sa izdašnim količinama lisnatog povrća i mesa bogatog proteinima. Za doručak, osvježavajuća i zdrava opcija je voćni smoothie. Za ručak možete uživati ​​u ukusnoj porciji odreska u kombinaciji sa hrskavom, svježom zelenom salatom. Večernji obrok se sastoji od ukusnog i hranljivog potaža od brokule.

Preporučujemo