Najnovija dostignuća Jovane Stojiljković prvenstveno su usredsređena na njenu glumačku karijeru. Njeni nastupi su dobili široko priznanje, a njen zanat je samo nastavio da se poboljšava. Osim toga, čini se da je Jovana zadovoljna svojim emocionalnim blagostanjem, a izvori tvrde da je sretnija nego što je ikada bila. Iako je Jovanina romantična veza sa glumcem Goranom Bogdanom izazvala pažnju javnosti i donosi joj mnogo radosti, važno je napomenuti da je ranije bila u vezi sa renomiranim sportistom pre ove aktuelne romanse. On je u posljednjih mjesec dana privukao veliku pažnju javnosti jer je zaslužan između ostalih za uspjeh reprezentacije Srbije.

U početku, postojanje još jedne osobe po imenu Bogdan koji je privukao pažnju glumice prošlo je nezapaženo. Upravo ovaj Bogdan nije niko drugi do poznati košarkaš Bogdan Bogdanović, koji je našu reprezentaciju doveo do zapažene pobede na Svetskom prvenstvu, gde su osvojili srebrnu medalju. Štaviše, zbog njegove široke popularnosti među ženama, povezivali su ga sa raznim ženama visokog profila, od kojih je jedna glumica koja oduzima dah koja je hipnotizirala publiku svojim izuzetnim nastupom Sofije u Južnom vjetru. Nije iznenađujuće što ga smatraju omiljenim među obožavateljima.

Susret ove dve osobe omogućila je glumica Jelisaveta Orašanin, nedugo nakon veze sa Milošem Teodosićem. Njihova veza bila je intenzivna, što je dovelo do romantične veze 2017. Mediji su izvijestili o njihovoj vjeridbi nakon kratkog perioda zabavljanja, a par je imao velike aspiracije za zajedničku budućnost. Međutim, nakon samo šest mjeseci naišli su na nepomirljive razlike koje su se za njih pokazale nepremostivim. Bogdanović je morao da ode u Ameriku da bi se pridružio NBA timu Sakramento Kingsima, što je na kraju označilo završetak njihove ljubavne priče. Iako su oboje priznali da veza na daljinu ne bi bila izvodljiva, par je svoju vezu prekinuo prijateljski i bez ikakve zle volje jedno prema drugom.

Nakon rastave od prethodnog partnera, atraktivna izvođačica je otkrila radost u društvu Gorana Bogdana. Njih dvoje su dugo bili u posvećenoj vezi koju karakteriše skladan suživot. Nasuprot tome, postoji nedostatak informacija o ličnom životu košarkaša. Ostaje nepoznato da li je trenutno u romantičnoj vezi sa nekim ili je u ozbiljnoj vezi.

Preporučujemo