Kada se saznalo da su Igor Jurić i Milena Popović u ljubavnoj vezi komentari na društvenim mrežama su bili surovi i uvredljivi mada za to ne postoji nikakvo racionalno objašnjenje. Naime oboje su preživjeli velike lične tragedije i slobodni su ljudi.

Igor Jurić već je duže vrijeme u romantičnoj vezi s Milenom, udovicom Olivera Ivanovića, koja je od njega mlađa čak 6 godina. Njihov susret bio je sasvim slučajan, priča Milena, i od tog trenutka uspostavila se trenutna veza koja je dovela do duboke i strastvene ljubavi.

  • S obzirom na to da žive na relaciji Beograd – Novi Sad, par je postao istaknuto mjesto u javnosti. Dok se o Mileninom fizičkom izgledu puno priča, Igor Jurić doživio je nevjerojatnu transformaciju, djelujući primjetno mlađe za jedno desetljeće.

Milena Popović nedavno je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj se nalazi njen partner, na kojoj pokazuje njegovu novu frizuru i ležerno odijevanje, što je naišlo na odobravanje zbog njegovog impresivnog izgleda. Milena s pravom ima zasluge za pozitivan utjecaj koji je imala na Igora, jer se kaže da prava žena uvijek blagotvorno utječe na partnera.

Svakim danom njihova ljubavna priča postaje sve jača, a oboje zrače aurom ljubavi, sreće i zadovoljstva. Igor Jurić, renomirana osoba kako u sferi nogometa, tako iu zagovaranju sigurnosti i prava djece, proslavio se ne samo na terenu već i svojom nepokolebljivom posvećenošću zaštiti najmlađih članova društva.

Podrijetlom iz Srbije, Jurić je uspješnu karijeru nogometaša i trenera prešao u nesebičan križarski pohod usmjeren na dobrobit djece. Ipak, možda najznamenitiji aspekt njegove životne priče leži u njegovoj neumoljivoj predanosti pružanju utjehe i podrške ožalošćenim roditeljima koji su tragično izgubili svoju voljenu djecu.

U svom prelasku iz sportskih sfera u istaknutog zagovornika dobrobiti i budućnosti srpske djece, Igor Jurić, idejni tvorac Zaklade “Tijana Jurić”, kanalizirao je svoju energiju na izvanredan način. 

Igor Jurić, rođen 20. studenog 1973. godine u Subotici, na svoj je sportski put krenuo u nogometnim okvirima nastupajući za cijenjeni FK Spartak iz svog grada. Nadalje, tijekom svog nogometnog puta imao je priliku biti dio raznih manje poznatih momčadi. Ipak, njegov utjecaj na sport proširio se izvan njegove izvedbe na terenu.

Kako se bližio odlazak u mirovinu, donio je odluku da prijeđe u ulogu trenera. Preuzevši mjesto trenera po završetku igračkih dana, Igor Jurić iskoristio je svoje veliko stručno znanje kako bi svoju nogometnu mudrost i entuzijazam prenio nadobudnim igračima. Tijekom svog trenerskog puta odvažio se na razne lokacije diljem svijeta, uključujući poznate gradove poput Züricha i Bruxellesa.

  • Nakon što mu je kćer Tijana Jurić nestala 26. srpnja 2014. u Bajmoku, Igor je donio odluku da se vrati u Srbiju. Neumorna potraga za lociranjem Tijane trajala je punih 12 dana, potaknuta nepokolebljivim optimizmom da će je otkriti živu i zdravu. Nažalost, Jurića nije zadesila blagonaklona sudbina, a 7. kolovoza 2014. beživotno tijelo mlade Tijane otkriveno je u naselju Čonoplja kod Sombora.

Ovaj tragični događaj potresao je cijelu zemlju, izazvavši izljeve podrške obitelji Jurić sa svih strana. Srbija je ostala u šoku i preplavljenim emocijama kada se dogodilo tragično ubojstvo Tijane Jurić. Za ovo gnusno djelo Dragan Đurić, mesar porijeklom iz Surčina, sa 34 godine osuđen je na 40 godina zatvora.

Odluka suda naišla je na široko odobravanje javnosti, šaljući odlučnu poruku da se takvi zločini neće prihvatiti ni pod kakvim okolnostima. Unatoč tragediji koja je pogodila njegovu obitelj, Igor Jurić ostao je odlučan u svojoj odlučnosti da se zalaže za dobrobit i prava djece u Srbiji. 2015. godine, točnije 2. lipnja, osnovao je neprofitnu organizaciju Zakladu “Tijana Jurić”.

Ova zaklada je u potpunosti predana aktivizmu usmjerenom na osiguranje sigurnosti djece u cijeloj naciji. Osnivanje Zaklade “Tijana Jurić” označilo je ključnu prekretnicu u Igorovom križarskom ratu za sprječavanje sličnih nesreća i povećanje dobrobiti najugroženijih stanovnika Srbije. Ovaj se entitet pojavio kao zagovornik svih pojedinaca koji su doživjeli srceparajući gubitak svojih potomaka ili gaje zabrinutost za sudbinu svojih potomaka.

Preporučujemo