Nakon kratkog dvomjesečnog udvaranja, Jovana Jeremić učvrstila je ljubavnu vezu s 14 godina starijim poduzetnikom Draganom Stankovićem. Nedavno je svima obznanila njihovu ljubav što je izazvalo različite komentare. Iako izreka kaže da brze stvari znaju kratko trajati, popularna voditeljica jutarnjeg showa i dalje je uvjerena da će njihova ljubav potrajati. Jovana tvrdi da se njihova veza nije razvila ishitreno, ali je odlučila da to ne objavi odmah. Ističe da ju je sadašnji partner osvojio besprijekornim stilom, manirima i ozbiljnošću. Jovana se divi njegovoj snazi ​​jer je dragovoljno krenuo na javno putovanje s njom, potpuno svjestan neizbježnog nadzora i različitih mišljenja koja će uslijediti.

 

Suprotno uvriježenom mišljenju, bivši suprug Jovane Jeremić nije oštro osudio njezinu vezu s uglednim poduzetnikom. Dapače, njezin bivši suprug Vojislav Milošević održava pozitivan odnos s njenim novim izabranikom. Posebno ga veseli što je Dragan njihovu kćer prigrlio kao svoju, obasipajući je ljubavlju i darovima.Prema svjedočenju poznate voditeljice, bivši suprug Jovane Jeremić izrazio je odobravanje Dragane i tvrdi da je zadovoljan njenom odlukom. Na recipročan način, i ona se slaže s njegovim izborom.

 

Svet je pozorno slušao kako Jovana iznosi svoje mišljenje o Vojinoj ocjeni Dragana. Jovana je izrazila zadovoljstvo svojim izborom, s kojim se Voja svim srcem složio, kao što se i ona složila s njegovom odlukom. Zanimljivo je da je Voja poslednje dve godine bio u vezi sa izuzetnom devojkom, koja je Jovanina prijateljica. To je bio neosporan dokaz Jovanine bezgranične dobrote i čistog srca, jer je uspjela održati čvrsta prijateljstva sa svim bivšim partnerima. Vrijedi napomenuti da je Voja prije Jovane našao posebnu osobu, a zajedno žive dvije godine.

Unatoč tome što se bivši suprug Jovane Jeremić nije snašao u ulozi njenog životnog partnera, on je i dalje podrška, a kćerkina sreća je za oboje na prvom mjestu. Voditeljica samouvjereno ističe svoje iznimne diplomatske vještine i jedinstveno iskustvo razvoda.  Prema riječima Jovane Jeremić, njena kćerkica Lea je srdačno prigrlila Dragana, od milja ga zove Lav Dragan. Dragan ima posebno mjesto u njezinu srcu i velikodušno ju obasipa darovima, što ona iznimno cijeni. Lea također dijeli prekrasnu povezanost s Draganovom jednoipolgodišnjom unukom, kao i s njegovom šogoricom, stvarajući snažan osjećaj jedinstva unutar njihove šire obitelji. Oni često brinu o Lei u trenucima kada je bez društva.

Preporučujemo