Zorica Brunclik je na estradnoj sceni više od pola vijeka. Nakon što su im se putevi ukrstili 1980. godine, uspostavila je vezu s cijenjenim virtuozom na harmonici Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, s kojim je pola desetljeća kasnije stupila u bračnu zajednicu. Zajedno dijele kćer Zlatu, a Zoričinim kćerima, koje biološki očevi nisu priznali, Kemiš je milostivo dao svoje prezime. Brzo osuđujuća javnost osudila ju je i prozvala odgovornom za raskid Kemiševe veze s pjevačicom Vesnom Zmijanac. Međutim, Zorica tvrdi da je do njihovog razlaza došlo puno prije početka njihove veze. Danas je sve to već daleko iza njih.

 

Unuka Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, Sara, doživjela je značajnu prekretnicu u životu i ušla u punoljetstvo, a baka i djed su se pobrinuli da za ovu priliku organizuju veliko slavlje. Događaj je privukao brojne ugledne pojedince, među kojima su Gordana, Mihajlo i Marina Šaulić, Miloš Vujanović, Emir Habibović, Miša Mijatović, Miki Perić i mnogi drugi. Svečanost je svojim prisustvom uljepšala i Aleksandar Sofronijević sa svojim orkestrom koji se pobrinuo da svi provedu istinski ugodan i nezaboravan provod.

 

Ne mogu sa sigurnošću reći hoću li večeras nastupiti, ali jedno znam sigurno je da će suze teći. Kao svjedok dolaska svakog od mojih unuka, ova posebna večer zauzima posebno mjesto u mom srcu, jer označava rođenje mog prvog unuka. Emocije koje me prolaze su neopisive, podijelila je s novinarima folk zvijezda. Kemiš je otkrio da je unuka izrazila posebnu želju da joj donese harmoniku i izvede neko glazbeno djelo.

Pozornost mnogih privukla je činjenica da su kume na balu debitanata viđene u istim kombinacijama. Naime, supruga pokojnog Šabana Šaulića odlučila se za elegantan kraljevski plavi komplet od baršuna, dok je istu odjeću odabrala i uvijek moderna Zorica Brunclik, poznata po besprijekornom stilu koji uvijek ističe. Za razliku od nje, Goca često mijenja svoj stil, a stalno je promatramo u jednostavnim odjevnim kombinacijama prigušenih boja, što nas je potaknulo da sudjelujemo u anketi koja je dama besprijekornije odjenula odvažni komplet.

Preporučujemo