Goca Tržan otvoreno izražava neizmjeran ponos na svoju kćer Lenu Marinković koju dijeli sa bivšimsuprugom Ivanom Marinkovićem. Poznato je da njih dvije sa Ivanom ne žele nikakav kontakt. U javnosti omiljena pjevačica ističe kako je njezino najbliže prijateljstvo vezano uz nasljednicu, kojoj bezuvjetno vjeruje i slobodno joj, bez zadrške, odaje sve svoje tajne. U znak ponosa, otišla je na Instagram kako bi podijelila svoju fotografiju pored svoje kćerke, pokazujući duboku povezanost i radost koju osjeća.

Moja ljubav prema tebi, moja ljupka kćeri, neizmjerna je. Postoje trenuci kada osjećam kako mi se srce topi dok svjedočim tvom rastu. Donosi trunku tuge vidjeti te kako postaješ samostalnija, kao da me sve manje trebaš. Međutim, također me ispunjava neizmjernim ponosom vidjeti  kako se razvijaš u snažnu i samostalnu osobu. To znači da sam se snašla u ulozi roditelja – napisala je Goca uz fotografiju na kojoj su ona i njena kćerka.

Podsjetimo, Goca se nedavno raspisala o svojoj kćerkici, a valja napomenuti da njen suprug Raša  iako nije biološki otac njene nasljednice ispunjava sve dužnosti tate.  Tijekom naših 13 zajedničkih godina, on je bio primjer kako se muškarac treba ponašati prema ženi. Nedvojbeno će se u životu susresti s nekim neugodnim pojedincima, kao i svi mi, ali nadam se da će imati mudrosti da ih odbije.

Pouzdano može reći: “Ne, ne, iskusila sam život s Rakijem i razumijem standarde doličnog ponašanja muškarca. Neću dopustiti da to itko ocrni”. Goca je ubijeđena da njena kćerka neće napraviti grešku kakvu je ona napravila prilikom izbpra svog prvog muža.

Preporučujemo