Lepa Lukić, proslavljena srpska folk pjevačica, ima životnu priču koja u gotovo svakome izaziva snažne emocije. Uprkos neostvarenoj želji da postane majka, utjehu je pronašla u lutki Milici. Višestruki brakovi i burna veza s bivšim suprugom odveli su je na put ovisnosti o kockanju. No, s gorućom ambicijom, u Beograd je stigla oskudna i odlučna u namjeri da postigne uspjeh. Tada je započelo njezino slavno umjetničko putovanje. U cijeloj bivšoj Jugoslaviji ne postoji nijedna osoba kojoj nije poznato ime Lepa Lukić. Iako je zagazila u devetu deceniju odlučila je napraviti još jedan koncert.

 

Krajem listopada Lepa Lukić, poznata kao kraljica narodne glazbe, koncertom u Beogradu oprostila se od svoje blistave karijere. Nakon 56 godina aktivnog rada, Lukić je otvoreno izrazila žaljenje što te iste večeri ne može dijeliti pozornicu s Nadom Topčagić, kako je prvotno planirano. Unatoč dogovoru oko svega, Nada je zbog iznenadnog odbijanja Lepe u posljednjem trenutku izazvala bijes.

 

Lepa je izrazila razočaranje kada je samo dva dana ranije saznala da neće doći na koncert. Nije se radilo o tome da se ona jednostavno nije pojavila; prethodno se oglasila. Kako kaže Lepa, razlog nedolaska bio je taj što je tvrdila da nije bila na vrijeme obaviještena. No, Lepa je spomenula da joj se zapravo javila mjesec i pol dana unaprijed.

Lepa je zaključila da je problem samo u tome što  je nije kontaktirala dvije godine prije vremena, što je bilo nemopguće. Prethodno je telefonirala prije mjesec i pol kako bi se uvjerila da je sve u redu, a tada ju je prijateljica uvjeravala da je sve u redu. No, prijateljica ju je kasnije obavijestila da ima gostovanje i da ne može otkazati.

Preporučujemo