Tanja Bošković je jedna od najtalentovanijih, najlepših i najomiljenijih srpskih glumica. Ona spada u red glumačkih legendi a ostvarila je veliki broj uloga po kojima će biti zapamćena. U mladosti je bila prava ljepotica a i danas izgleda odlično.

U društvu svoje sada samostalne djece, poznata glumica Tanja Bošković krenula je na  životno putovanje. I dok kći Lana Karaklajić, krenuvši maminim stopama, nerijetko plijeni javnost, malo se zna o Đorđu, Tanjinom sinu.Đorđe Karaklajić, koji trenutno živi u Americi.

Završio je studije političkih nauka, ali je na kraju odlučio da odustane od tog puta. Budući da je rođen u Americi, odlučio je tamo nastaviti život. Na tom putu s njim je bila i njegova djevojka Katarina koja je uspješno završila studij medicine. Dejan je to spomenuo tijekom razgovora, a vrijedi napomenuti da se Đorđe na kraju oženio Katarinom.

  • U Arizoni su njihovi životi bili ispunjeni teškoćama jer je on preuzeo odgovornost uzdržavanja obitelji dok je ona čekala svoju radnu dozvolu. Međutim, u međuvremenu su se preselili na Floridu. Đorđe je, nakon još jednog programa komunikologije, magistrirao.

Unatoč traženju posla u razdoblju od dvije godine, sada je pronašao ispunjavajuću ulogu socijalnog radnika. Trenutačno svoje vrijeme posvećuje brizi za skupinu od dvadesetero djece od kojih svako ima jedinstvenu i zadivljujuću priču. Redatelj je istaknuo da je u ovoj sredini doista pronašao svoje mjesto.

 

Tanja Bošković svojedobno je u razgovoru istaknula impresivnu sposobnost svoje snahe da svog sina pretvori u pravog domaćina.

Učiti djecu slobodi da istražuju i slijede svoj put je ključno. Moramo njegovati njihova krila, pružajući im najveću ljubav i vjeru u njihove sposobnosti. Kad je moj sin izrazio želju da ide u Ameriku, samo sam kimnula u znak slaganja. Odluka se temeljila na klimi koja je odgovarala i njemu i njegovoj talentiranoj ženi, mojoj nevjerojatnoj snahi. Tamo je stvorila dom i obitelj, pravo čudo.

Pronašli su zadovoljstvo i ako tu napreduju, onda trebaju ostati. Što se mene tiče, ja sam iskusio svoju verziju Amerike i ne planiram se vraćati, čak ni zbog slobodnog vremena. Važno je ne upasti u zamku mišljenja da je negdje drugdje ljepše nego ovdje; to je pogrešno shvaćanje. No, gajim želju za životom bliže moru, kako je Tanja jednom ispričala u svojoj priči.Tanju Bošković često smatraju oličenjem izuzetne svekrve, smatraju brojni promatrači.

 

Tanja je poznata po oštroumnosti i neustrašivom izražavanju svojih misli. Posjeduje snažan osjećaj za pravednost i često izražava zabrinutost za mlade glumce koji neoprezno troše svoju zaradu i podliježu privlačnosti realityja. Poznat je njezin prijezir prema političarima i nezadovoljstvo stanjem u kazalištima.

  • Aktivno se zalaže za promicanje kulture i jednom je izvan zgrade izložila zbirku svojih pročitanih knjiga, pozivajući druge da sudjeluju u književnom blagu. Njezina strast prema jeziku proizlazi iz njezina odgoja i ona čvrsto vjeruje da će pretjerana upotreba kratica i stranih izraza u konačnici narušiti ljepotu besprijekornog pisma, poput ćirilice. U prošlosti je otvoreno priznala da je bila arogantna i nepristojna, gajeći uvjerenje da sama može promijeniti svijet. Nositi se sa svojom slavom pokazalo se izazovnim putovanjem, ali je na kraju shvatila da to ne mora biti sebično.

U mladosti se bunila protiv društvenih normi, ali kako je vrijeme prolazilo, utjehu je pronašla u svojoj nepokolebljivoj vjeri u Boga, što za nju znači oslobođenje od života bez svrhe. Kroz svoje putovanje naučila je snagu oprosta i važnost fokusiranja na pozitivne aspekte života. Zanimljivo je da vjeruje da su oni koji su je najviše izazivali zapravo pomogli u njezinom osobnom rastu, jer im je nastojala dokazati da nisu u pravu.

 

Nenaviknuta na pohvale, i dalje se preispituje zaslužuje li doista priznanje koje joj je dodijeljeno. Unatoč ulasku u sedmo desetljeće, Tanja odiše zadivljujućom privlačnošću i senzualnošću koja parira i puno mlađim ženama od nje.

U nedavnoj izvedbi “Plesom do snova” samouvjereno je odjenula isti kostim koji je nosila u svojim dvadesetima. Ponosno ističući svoju predanost prirodnoj ljepoti, nepokolebljivo odbija podleći pritiscima estetske kirurgije. Bez utjecaja na tuđu percepciju o njoj kao seks simbolu, ona ostaje ravnodušna svojim izgledom i ne ulaže previše vremena u njegovo održavanje.

Kad je u javnosti, dosljedno se predstavlja bez ikakvih kozmetičkih sredstava, rezervirajući njihovu upotrebu isključivo za svoje glumačke uloge. Ona se suzdržava od održavanja prisutnosti na platformama društvenih medija i ostaje ravnodušna prema mišljenjima drugih. Uključujući se u aktivnosti kao što su plivanje i lagane šetnje, prioritet joj je dobrobit. Fizička kondicija oduvijek je imala veliki značaj u njezinu životu, a nastoji održavati uravnotežen pristup prehrani i konzumaciji alkohola. Jedini užitak koji si dopušta je pušenje, navika koje se ne namjerava odreći.

Preporučujemo