Razvodi koji u posljednja dva mjeseca potresaju estradnu scenu su jako intereantni javnosti. Iznose se svi detalji jer je bio veliki šok kada se saznalo da brakovi za koje se mislilo da su idealni, to u stvari nisu. Nakon 24-godišnjeg braka, folk pjevačica Dragana Mirković i njen suprug, biznismen Toni Bijelić, donijeli su odluku o razlazu. Mirković je u iskrenom priznanju otkrio da su se zapravo rastali prije dosta vremena te da ne žive zajedno posljednje tri godine. Što se tiče djece, sin Marko i kći Manuela odlučili su ostati s majkom u Austriji. Zanimljivo, bilo je značajnih rasprava oko Markova nedavnog odlaska s društvenih medija dok je pratio oca tijekom ovog razdoblja tranzicije.

U posljednje vrijeme Draganin odnos prema Toniju se primjetno promijenio, jer sada o njemu govori hladno i izrazito izmijenjeno, dok je prije često njihovu ljubav prikazivala kao bajku.

Oh, dragi moj Toni… Zaista je nevjerojatno kako s ponosom govori o svojoj ženi! Ovo znači… Kad bih samo mogao da vam pokažem neke stvari… Trenutno se druži sa Van Dammeom, glumcem, zajedno sa svojim prijateljima i kolegama iz Amerike i Francuske…

Sada svi znaju za Draganu Mirković i pratite me na Instagramu! Potpuno je nevjerojatno da su me odlučili slijediti, dopisivali smo se željno, željno iščekivali priliku da se upoznamo i još puno toga… Dakle, kad spomenem da Toni priča o meni… Mašta ti odmah podivlja, a ti me jednostavno moraš pratiti! – podijelila je prije više od dvije godine.

 

Nedavno se Draganina objava od prije osamnaest mjeseci ponovno pojavila na društvenim mrežama. U ovoj objavi se može vidjeti kako dijeli slike s Tonijem, unatoč priznanju njihove značajne razdvojenosti tijekom tog razdoblja.

  • Dragana je u tom trenutku svoju radost iskazala riječima: “Srećna godišnjica ljubavi moja!”
  • Tijekom razvoda od Dragane, Toni se suzdržava od objavljivanja svoje situacije, dok pjevačica otvoreno iznosi izazove s kojima se suočava.

Podsjetimo, njihov prvi susret dogodio se tijekom nastupa, a od tog trenutka Toni je bio odlučan u namjeri da osvoji njezino srce.

 

U roku od 48 sati primijetio sam da je mladić uistinu dobro, što je ublažilo sve moje brige o tome da sam se našao u neugodnoj situaciji. Tijekom jednog od njegovih prvih posjeta, stigao je s darom, na kojem sam mu izrazio zahvalnost i uvjerio ga da je nepotreban. Dragana je jednom prigodom ispričala ovaj događaj.

  • Pogrešno pretpostavivši da se radi o mirisu, ispričali smo se a da nismo ni otkrili dar. Tek kad sam bio u avionu, konačno sam ga odmotao, još uvijek pod dojmom da sadrži parfem. Šok me skoro svladao kada sam umjesto očekivanog mirisa otkrila dijamantnu narukvicu i prsten.

Nažalost, osjećala sam veliku nelagodu i grižnju savjesti što nisam otvorila poklon u njegovoj prisutnosti i vratila mu ga. S obzirom da sam nešto starija od Tonija, nisam mogla a da ne pomislim u sebi: “Kako je debeljuška mlada!” Iako nije izričito tražio moje kontakt podatke, svoju je posjetnicu stavio u poklon vrećicu”, zaključila je u tom trenutku.

Biografija:

S nepunih 15 godina postigla je nevjerojatan podvig objavivši svoj debitantski singl, čime je odmah postala najmlađa senzacija u bivšoj Jugoslaviji. Tijekom svoje slavne karijere proizvela je impresivnu kolekciju od preko 20 albuma, koji se mogu pohvaliti nevjerojatnom nakladom od 700.000 nosača zvuka. Prepoznavši njezin neizmjerni talent, Udruženje radio postaja Srbije ju je 1993. godine proglasilo pjevačicom desetljeća, dok ju je dijaspora slavila kao drugu najomiljeniju osobu u Saveznoj Republici Jugoslaviji.

Njezina iznimna postignuća proslavljena su brojnim priznanjima, uključujući devet prestižnih Oscara popularnosti, a 2008. godine cijenjena bugarska televizijska mreža “Balkanika” dodijelila joj je titulu najcjenjenije pjevačice na Balkanu. Njezini su koncerti privlačili goleme posjetitelje, a posjećenost je često prelazila 50.000 gorljivih obožavatelja.

Sjajni trenutak dogodio se tijekom njezinog naelektriziranog nastupa u Leskovcu sredinom 2018., gdje je svoje glasove u sklad udružilo oko 80.000 obožavatelja. Osim glazbenog umijeća, okušala se i u svijetu glume, preuzevši glavnu ulogu u filmu “Sweet of Dreams” i pojavivši se u još dvije austrijske produkcije.

Preporučujemo