Petar Strugar, vrlo traženi glumac mlađe generacije, nekoć je bio u braku s kolegicom Ivanom Nikolić. No, Strugar je poznat po tome što svoj privatni život ne želi dijeliti s javnošću, posebice s novinarima, pa je zbog toga o ovoj kratkoj ljubavnoj vezi dostupno vrlo malo informacija. On ima prilično buran ljubavni život i smatraju g ajednim od najvećih zavodnika na javnoj sceni u Srbiji.

Televizijska publika Ivanu je vidjela u brojnim projektima, među kojima su “Ubojice mog oca”, “Sinđelići” i “Obilježeni u reketu”. U braku su Petra i Ivana dobili sina Zarija, a brak je trajao do 2015. U razgovoru za Blic Ivana  je otkrila da su ona i Petar  nakon razvoda zadržale pozitivan odnos. Zadatak koji je pred nama je rješavanje popravljivog problema na kojem trenutno radimo. Zahvaljujući našim naporima, uspjeli smo održati pozitivno i zadovoljavajuće prijateljstvo. Također surađujemo u odgoju našeg sina i bavimo se aktivnostima kao što je jahanje, koje zauzima posebno mjesto u mom srcu jer me  vežu lijepa sjećanja iz djetinjstva. Sada je to postao zajednički hobi koji nam svima donosi radost.


Ivana, inače šest godina starija od Petra, tvrdi da je s Petrom moguće razgovarati o bilo čemu. Prema Ivaninim riječima, kad stvarima pristupite iz prijateljske perspektive, lakše ih je normalizirati i razgovarati.Iz njenog Instagram profila možemo vidjeti da je unatoč brojnim obavezama predana majka.U nedavnoj objavi podijelila je fotografiju snimljenu uz rijeku prije nekoliko tjedana i napisala je “Divan dan”. Slika prikazuje Zarijin nevjerojatan rast tijekom vremena.

Dokaz njihovog uživanja tijekom zajedničkog vremena vidljiv je u raznim drugim trenucima zabilježenim u obiteljskom albumu. Ovi dirljivi prizori podijeljeni su na Ivaninom Instagram računu i pridobili su obožavatelje među njezinim obožavateljima. Bekiju, omiljenom ljubimcu, Zaria se obraća kad god joj je potrebna pomoć oko akademskih obaveza. Petar Strugar ranije je bio u romantičnoj vezi s pjevačicom Milicom Todorović. Nakon toga je s nekom Oljom, čiji identitet ostaje nepoznat, dobio sina Ivu. Trenutačno je u vezi s kolegicom Ninom Nešković.

Preporučujemo