Aca Lukas je prisutan na muzičkoj sceni od 1990. godine te ima izuzetnu karijeru iza sebe. Oduvijek ga je privlačila kombinacija opojnih supstanci i lijepih žena. Sonja Vuksanović, koja mu je rodila dvoje djece, zauzima posebno mjesto kao njegova bivša supruga, s kojom danas održava izrazito korektan odnos, kako je nedavno istaknula.  “Susrela sam se s dosadom i donijela impulzivnu odluku da stupim u brak.” Sonjina odluka da suzdrži dodatne informacije izazvala je zbunjenost među onima koji su pratili situaciju, ostavljajući nejasnim jesu li njezini postupci rezultat ponovnog pojave neredovnog ponašanja ili je jednostavno otkrila svoj brak s jednim od pomenutih pjevača kako bi ublažila dosadu. S druge strane, Aca je više puta izrazio svoje mišljenje o Sonji nakon njihovog razvoda. Prema njegovoj biografiji, odmah sam razvio simpatiju prema Sonji, koja je pokušavala da me pretvori u mirisnu pudlicu. “Ona me je zagrlila i iznenadila me, jer sam pronašao zadovoljstvo u tom iskustvu.” Lukas je, kako prenosi Blic, prisjetio se čarobnog dana kada su on i Sonja izmijenili zavjete u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog. Nakon ceremonije, proslavili su s najbližima u predivnom restoranu, stvarajući atmosferu poput bajke. Lukas se rado prisjeća rođenja njihove kćerke Viktorije, nazivajući je svojom voljenom.

 

 

Važno je napomenuti da javnost i dalje živo pamti skandal koji je izbio kada je Sonja Vuksanović započela vezu, a zatim se udala za folk pjevača Acu Lukasa, koji je slučajno bio blizak prijatelj njenog bivšeg supruga Željka Šašića. Sonja Vuksanović, ranije udata za pjevača Željka Šašića s kojim dijeli kćerku Sofiju, nakon razvoda stupila je u brak s pjevačem Acom Lukasom i dočekala njihovu kćerku Viktoriju. Nažalost, njihov brak je također završio razvodom. Sa 48 godina, Sonjin mladoliki izgled privukao je veliku pažnju i divljenje, s mnogima koji tvrde da izgleda znatno mlađe od svojih godina.Na svom Instagram profilu često dijeli slike snimljene tokom putovanja, ističući svoju dobro oblikovanu figuru, posebno naglašavajući istaknute grudi. Sonja je deset godina provela u braku sa Željkom Šašićem. Nakon raspada njihovog braka, uslijedio je period nereda i konfuzije. Vuksanović se udala za Acu Lukasa, koji je slučajno bio Željkov poznanik. Njihov brak započeo je 2010. godine, ali nažalost, završen je 2015. godine. Pogledajte trenutni izgled ove izvanredne osobe. Prije braka s Acom Lukasom, modna dizajnerka Sonja Vuksanović, koja dijeli kćerku Viktoriju s njim, provela je cijelo desetljeće kao supruga pjevača Željka Šašića, za koga se udala prije nego što je napunila 18 godina. Mediji su širili vijesti o njihovom braku, kao i o mogućem krahu njihove ljubavi. Sonja, oduvijek viđena kao fascinantna fatalna žena, uvijek je privlačila pažnju javnosti. Nakon što se njen brak s Acom Lukasom završio razvodom prije nekoliko godina, Sonja je bila u vezi s turskim pjevačem i milionerom Ozkanom Senom. Kružile su priče da su njih dvoje bili romantično povezani, što je potaknulo ekipu emisije “Paparaco ljubav” na istraživanje.

 

 

Diskretno su pratili Sena dok je putovao u Beograd na sastanak sa Sonjom, uspjevši snimiti prve trenutke Lukasove bivše supruge s poznatom pjevačicom. Ozkan je odlučio prespavati u luksuznom hotelu u samom srcu Beograda, gdje je cijena noćenja dosezala nekoliko stotina evra. Sljedećeg dana posjetio je šarmantni kafić na Novom Beogradu, području gdje se, slučajno, nalazi Sonjin butik. Nije dugo trebalo da mu se pridruži Sonja, u društvu još jednog prijatelja. Trojac je uživao u ugodnom razgovoru pijuckajući svoja pića. Na kraju, Sonja se pozdravila i napustila kafić, a Ozkan ju je ubrzo slijedio. Odlučivši se za udobnost, Ozkan je pozvao taksi kako bi ga odvezao natrag u luksuz svog hotela. Aca Lukas tvrdi da je veza između Sonje Vuksanović i turskog pjevača Ozkana Sena, o kojoj se priča, bila namjerno smišljena lukavština koju je on orchestrirao.

 

Preporučujemo