Nakon iznenadne smrti supruga glumica se povukla u ilegalo i rijetko imamo priliku da je vidimo u javnosti. Anja Mandić, poznata glumica, uživala je u blaženoj zajednici sa svojim pokojnim suprugom Miloradom Mandićem Mandom, glumcem koji je tragično preminuo na kazališnim daskama 2016. No, čudne okolnosti sada su potaknule nagađanja o identitetu sadašnjeg ljubavnog partnera Anje Mandić. . Tijekom dugih zajedničkih godina, par je bio blagoslovljen sinom Andrijom, koji je neprimjetno postao dio njihove šire obitelji, budući da je cijenjeni glumac već dobio Marka, Mariju i Filipa u svom prethodnom braku. Prema riječima Anje i Mande, njihova je ljubav bila zaslužna za jednu predstavu, a glumica je uspješno razvila čvrstu vezu s glumčevom djecom iz prethodnog braka.

 

Prije više od deset godina Manda je  rekao kako njegova djeca i dalje imaju dobar odnos sa njim  Ta spoznaja uvjerila ih je da Anja ne predstavlja prijetnju njihovoj vezi. Zapravo, Anja je brzo razvila duboku ljubav prema Mandinoj djeci i postala pouzdana prijateljica koja se brinula o njima čak i u Mandinoj odsutnosti. U rješavanju problema glumac je istaknuo kako utjehu nalazi u Anjinoj mirnoj prisutnosti koja mu je nepokolebljiva i vjerna saveznica. Glumac je izrazio svoje duboko zadovoljstvo i spokoj u prisustvu određene osobe koja mu donosi neizmjernu radost. Ova osoba odiše aurom pouzdanosti i posjeduje izuzetne sposobnosti slušanja. Kao netko tko je sklon povlačenju u sebe, glumac cijeni to što mu ova osoba, po imenu Anja, dosljedno nastoji ponuditi najučinkovitija rješenja za njegove probleme. Glumac priznaje da ima veliko povjerenje u druge, vjeruje da su svi pošteni, a cijeni Anjinu stalnu budnost da ga upozori prije nego što naiđe na prepreke ili trzavice. Anja je priznala da nema boljeg prijatelja od svog supružnika, koji ne samo da se izvrsno brine za nju, već ju i intimno razumije te joj daje pravovremene i dragocjene savjete. Njihov se odnos proteže dalje od toga da budu kolege, učvršćujući njihovu vezu kao supružnika.

Moglo bi se razumno pretpostaviti da je Anja nakon dugih osam godina započela novo poglavlje u svom životu. Dok je nonšalantno šetala, uočena je u društvu nepoznatog gospodina. Dok je pregledavala renomiranu robnu kuću kućnog tekstila koja proizvodi i prodaje široku paletu proizvoda, zatekla se na trenutak odvojena od svojih suputnika dok je pregledavala osnovne stvari. Nakon duge šetnje po raskošnim dijelovima spomenute robne kuće, par je izašao iz prostora, ostavivši za sobom pitanje: Je li ovo novi ljubavni partner Anje Mandić i je li zanosna glumica doista spremna za novi početak?

 

Anastasia Anja Mandić, glumica, potječe iz umjetničke obitelji iz Beograda, gdje je rođena i odrasla. Njezina se loza može pohvaliti impresivnim kazališnim iskustvom, jer je njezina baka krasila pozornicu kao glumica, a njezin djed Aleksandar Ognjanović osnovao je Beogradsko dramsko kazalište kao kazališni redatelj. Održavajući obiteljsku tradiciju, njezina majka Ognjanka Ognjanović također se bavila glumom, dok je njezin otac Predrag Radojković svoj talent iskazao kao baletan. Majka je nakon razvoda roditelja sklopila brak s glumcem Milošem Žutićem, dok je otac oženio majku glumca Milana Kalinića. Anja je odgajana uz Milana, a bila je bliska i s Katarinom Žutić, Miloševom kćeri. Anastazija je 2004. godine stupila u brak s Miloradom Mandićem Mandom. U braku su dobili sina Andriju. Nažalost, njihova zajednica naglo je prekinuta 2016. godine zbog prerane smrti Milorada. Imali smo sreću da svjedočimo Anjinom prisustvu u nekoliko poznatih domaćih filmova i serija, među kojima su „Srećni ljudi“, „Selo gori, a baba se češlja“, „Senke nad Balkanom“, „Šifra despot“, Sinđelići”, “Azbuka našeg života” i razne druge.

Preporučujemo