Dalibor Dragijević (40), brat Dejana Dragijevića, optuženog za ubistvo Danke Ilić, sinoć se dogodila smrt u policijskoj stanici Bor. Neformalno saznajemo da je umro od srčanog udara.

Dalibor Dragijević uhapšen je juče zajedno sa ocem Radoslavom pod optužbom da je pomagao bratu Dejanu da nosi telo ubijene Danke Ilić. Povodom smrti Dalibora Dragijevića, MUP je objavio i saopštenje da je osumnjičenom D.D (1984) iz Bora određen pritvor zbog osnovane sumnje u trajanju od 48 sati: pomagao je osumnjičenom D.D. u ubistvu posle zločina dvogodišnje Danke Ilić, sada mrtve. Smrt se dogodila večeras u policijskoj stanici Bor”, saopšteno je iz MUP-a i dodaje:

“D.D.-u je pozlilo u ranim jutarnjim satima i, uprkos hitnim mjerama prve pomoći policije i ljekara u Domu zdravlja Ball, preminuo je u 3.10 ujutro, a mrtvozornik ga je proglasio prirodnom smrću.”

O događaju je odmah obavešteno Više tužilaštvo u Zaječaru koje je naložilo da se izvrši obdukcija na Institutu za sudsku medicinu u Beogradu. Danas nešto posle 12 sati ispred kuće se pojavilo vozilo Hitne pomoći, u kome je, po svemu sudeći, ostala samo majka osumnjičenog Dejana Dragijevića. Hitna pomoć je otišla oko 13.30 sati, a stigli su i članovi porodice. Policija je i dalje dežurala ispred Dragijevićeve kuće, a došla je da majci javi za smrt njenog sina Dalibora.

Pokojni Dalibor Dragičević juče je, nakon hapšenja, u pratnji policije obišao mjesto pretresa Dankinog tijela i učestvovao u policijskom uviđaju. Kurirova ekipa je potom snimila Dalibora, a neki mediji u Beogradu navode da je Dalibor navodno priznao policiji da je pomogao Dejanu, bratu osumnjičenom za teško ubistvo Danke, da pomeri njeno telo.

Preporučujemo