Pretilost je sve veći zdravstveni problem u svijetu i veliki broj ljudi vodi borbu sa viškom kilograma. Kristina Phillips iz Mississippija s 32 godine nosila je titulu najteže žene na svijetu. Trošeći nevjerojatnih 7000 kalorija dnevno, borila se suočiti se s vlastitim odrazom. Međutim, nikada nije dopustila da joj ljubav prema nezdravoj hrani izmakne kontroli. U periodu od dvije godine, bila je zatvorena u svom domu, jer joj se čak i nekoliko koraka gušilo. Tek kad je u dvadesetima dosegla težinu od 338 kg, shvatila je da treba nešto promijeniti jer su njezini zdravstveni problemi eskalirali. Cijeli svijet svjedočio je njezinoj nevjerojatnoj transformaciji jer je uspjela skinuti čak nevjerojatnih 260 kg, unatoč brojnim iskušenjima na tom putu.

 

Osjećajući se zatvorenom unutar svoje velike tjelesne građe, jasno je dala do znanja da se njezina majka i tadašnji suprug Zak trebaju smatrati odgovornima za njezine probleme, jer ne samo da su udovoljavali njezinoj ljubavi prema brzoj hrani, već su joj omogućili i navike prejedanja. Kada je dosegla točku pucanja, potražila je pomoć od medicinskih stručnjaka koji su je obavijestili da se prekomjerno nakupljanje masnoće može riješiti samo kirurškom intervencijom. Međutim, kako bi se kvalificirala za operaciju, morala je malo smršaviti. Nevjerojatan Kristinin put započeo je 2014. godine, obilježen nevjerojatnim gubitkom težine od 243 kilograma. Javnost diljem svijeta postala je očarana njezinim transformativnim putovanjem mršavljenja, što ju je dovelo do slave sudjelovanjem u američkom reality programu koji prikazuje živote djevojaka teških preko 200 kilograma. Tijekom tog vremena, izrazila je producentima serije svoje osjećaje zatočenosti u tijelu koje ne želi.

Prije deset godina podvrgnula se operaciji želuca koju su izveli medicinski stručnjaci. Usprkos tome, ovaj se postupak pokazao nedovoljnim jer je imala znatne nakupine masnog tkiva po cijelom tijelu, zbog čega je bilo potrebno kirurško vađenje iz određenih područja. Kako prenose američki mediji, sa svake joj je noge uspješno eliminirano vrtoglavih 20 kilograma sala. Ova mlada žena je potpuna transformacija. Sada ima 83 kilograma, što znači da je izgubila dvije trećine svoje prijašnje tjelesne težine. S velikim veseljem ponosno pokazuje svoj napredak kroz fotografije na raznim društvenim mrežama. Osim toga, uspješno je ispunila svoje dužnosti majke svoja dva sina. Nevjerojatno, čak i tijekom trudnoće uspjela je održati zdravu težinu i može s pouzdanjem izjaviti da je u konačnici pobijedila samu sebe. Kristina se trenutno bori sa strahom da joj se kilogrami ne vrate na prijašnje stanje. Ova tjeskoba ju tjera da se suzdrži od jela nekoliko dana kad god primijeti da se udebljala dva ili tri kilograma, jer želi izbjeći situaciju da joj težina ne dozvoljava izlazak iz kuće. Kristina je otvoreno priznala da bi, kad god bi na vagi primijetila povećanje tjelesne težine, izdržala bez hrane nekoliko dana. Njezin strah proizlazio je iz brige da će opet biti zatvorena u svom domu i da neće moći voditi normalan život.

 

Tijekom izazovnog i iscrpljujućeg puta mršavljenja, nažalost nije imala potrebnu podršku svog tadašnjeg supruga Zaka. Njihove stalne svađe bile su potaknute financijskim problemima, što je dodatno pojačalo tjeskobu s kojom se ova hrabra žena već borila. Jasno je dala do znanja da je shvatila da je to njena bitka i da se ne može osloniti na Zaka. Naposljetku su odlučili okončati svoj brak, izbor koji se pokazao nevjerojatno korisnim za nju jer je otkrila novog partnera s kojim doživljava neizmjernu sreću. Zajedno su izgradili prekrasnu obitelj, podižući dva sina i služeći kao nepokolebljivi stupovi podrške jedno drugom u svim aspektima života. Kristina je ispunjena osjećajem neizmjernog zadovoljstva sada kada ima slobodu ostvariti sve svoje želje. Kristina je iskazivala prethodnu nesposobnost hodanja i brzu iscrpljenost nakon samo nekoliko koraka. Međutim, sada se osjeća fantastično i ponovno je stekla sposobnost da se bavi gotovo svim aktivnostima koje poželi, što smatra nevjerojatnim zadovoljstvom. Ovu vedru i radosnu mladu majku svakodnevno obasipaju divljenje i pozitivni komentari na njezinim društvenim mrežama, a ovo je samo nekoliko primjera. Vaša ljepota i nadahnuće zrače tako intenzivno da sam se osjetio ponukanim da vam napišem ovu poruku. Dopustite mi da vam od srca čestitam na vašem izvanrednom uspjehu u uspješnom skidanju kilograma. Vaš uspjeh služi kao inspiracija, pokazujući mi da i ja imam potencijal za postizanje velikih stvari. Zahvalan sam na vašoj spremnosti da s nama podijelite svoje iskustvo. Tvoj izgled je apsolutno zadivljujući. Služiš mi kao stalni izvor inspiracije. Trenutno se nalazi u stanju velikog zadovoljstva, nakon što je usput uspješno prigrlila odgovornosti majčinstva.

Preporučujemo