Kćerka kralja narodne muzike Šabana Šaulića Ilda je i sama bila uplovila u estradne vode ali je svoju karijeru napustila i sa mužem i kćerkom se preselila u Ameriku gdje je davala privatne časove tenisa. Njen suprug tamo ima razrađen posao već godinama a do skoro se nije znalo čime sa tačno on bavi. 

  • Ilda Šaulić i Bojan Vučković već godinama dijele blaženu zajednicu, a njihovu duboku ljubav oličava njihova kći Ema. Poznati kao jedan od najradosnijih parova u središtu lokalne pozornosti, prebrodili su sve uspone i padove jedno uz drugo, služeći jedno drugome kao stupovi snage.

Zanosna pjevačica svojedobno je otkrila porijeklo njihove priče. Njihovi su se putevi prvi put ukrstili tijekom njezinih ranih godina.

Za to vrijeme razlika u godinama između Bojana i mene od osam godina spriječila je da se između nas razviju tinejdžerske simpatije.

S osmijehom na licu, Ilda je ispričala kako je sa samo 20 godina donio odluku da otputuje u Ameriku. Zanimljivo, njegov rođeni brat Branko bio je moj najbliži prijatelj, jer smo bili iste generacije. Bojan, Sanel, Branko i ja smo tada bili samo djeca, pa nismo zaokupljali njegovu pažnju.

 

Kako je vrijeme prolazilo, putevi su im se razišli i došli su do spoznaje da im je suđeno da budu srodne duše.

Bojan se godinama posvetio svijetu nogometa, iskazujući svoje vještine u Partizanu prije nego što se otisnuo preko Atlantika. Na ovom novom teritoriju, postigao je izvanredan podvig koji bi samo nekolicina odabranih bila u stanju postići.

  • Kako prenosi diasporadnevno.rs, Vučković nadzire rad Međunarodne sportske akademije (ISA) izvanrednih trideset godina. ISA služi kao vrijedan kanal, olakšavajući stipendije za ambiciozne mlade sportaše koji žele nastaviti svoje obrazovanje na renomiranim koledžima i sveučilištima u Sjedinjenim Državama.

Bojan je prošle godine izrazio želju da mladim sportašima i studentima iz Srbije pruži istu priliku koju je imao kao stipendist na Sveučilištu Franklin Pierce, omogućivši im da oblikuju svoj profesionalni i osobni život.

 

Od 1994. godine aktivno se bavim ovim poslom i tijekom tri desetljeća uspješno sam omogućio da tristotinjak mladih ljudi otputuje u Ameriku i osigura stipendije na visoko cijenjenim obrazovnim institucijama.

Suprug gospođe Šaulić, koji trenutno nadzire sportski centar u SAD-u gdje se pojedinci okupljaju radi rekreativnih aktivnosti poput nogometa, tenisa i košarke, izražava zahvalnost za brojna postignuća onih kojima je pomogao, uključujući završetak željenog obrazovanja, uspostavljanje neovisnosti, zasnovali obitelji, pa i nesvjesno mnogima postali kumovi.

Bojan je također uključen u aktivnosti agencije “Rising Stars International”, kako su ponosno objavili na svom Instagram profilu.

Biografija:

Gordana i Šaban, Ildini roditelji, ostali su zatečeni kada su umjesto očekivanog sina, nakon prinove Sanele, dobili još jednu kćer. Uz stariju sestru Sanelu i mlađeg brata Mihajla, Ilda je imala divno djetinjstvo ispunjeno igranjem nogometa s dječacima, briljiranjem u tenisu i postizanjem izvanrednih uspjeha u školi.

Rado se prisjeća da je imala izuzetne roditelje. Unatoč očevim protivljenjima, Ilda je nakon završenog studija na Višoj ekonomskoj školi donijela odluku o glazbenoj karijeri. Iako je u početku pohađala satove zbora i klavira, nije planirala dalje nastaviti s time. Ilda je počela igrati tenis sa 6 godina i bila je među 500-600 igračica na popisu VTA. Njezin teniski idol bila je Monica Seles.

Često je putovala i bila na kampovima u Europi i Americi. Unatoč tome što je završila srednju školu u Švicarskoj, nikada nije imala priliku prisustvovati niti jednoj maturalnoj večeri. Ubrzan način života postao joj je nepodnošljiv u dobi od 18 godina, zbog čega je napustila tenis. Njena imenjakinja, baka Ilda, poticala ju je da se bavi pjevanjem, ali nažalost, tome nikada nije svjedočila. Kad god dođe u birtiju, Ilda se prepusti autentičnoj narodnoj kuhinji koja ne prestaje izazivati ​​suze i troškove.

Preporučujemo