Na estradi se u posljednje vrijeme raspadaju brakovi kao od šale i skoro svaki dan imamo vijesti o nekom movom razvodu. Interesantno je da su u pitanju parovi koji su bili zajedno preko dvije decenije i za koje se mislilo da uživaju u ljubavi i sreći. Proslavljeni pjevač Haris Džinović prije tri dana okončao je razvod od supruge Meline na Prvom osnovnom sudu u Beogradu. Ovaj raspad njihovog braka izazvao je značajan interes javnosti, što je navelo brojne poznate pojedince da iznesu svoja stajališta o tom pitanju. Sada je i supruga Đoleta Đoganija odlučila javno iznijeti svoje mišljenje ovim povodom.

 

Vesna Đogani otkrila je određene informacije u vezi s Melinom, ustvrdivši da je ranije znala za Melinine postupke te da stoga nije zatečena raznim pričama koje kruže.

“Dio sam tima koji podržava Harisa Džinovića i ne mogu a da ne osjećam ogromnu suosjećajnost prema njemu s obzirom na Melinine podle postupke. Svjesni smo njezinog ponašanja već iz prethodnih posjeta salonu. Bila je zaista grozna , koja se neprestano hvalila svojim postupcima i besramno raspravljala o njima sa svakim ko je htio da sluša.

Bilo je zaista šokantno i užasno. O tome sam razgovarala sa svojim prijateljima i Đoletom, čak sam razmišljala da obavijestim Harisa, ali Đoleta mi je to savjetovao, pozivajući me da ne dobijem upleteni”, otkrila je Vesna Đogani, koja je zatim iznijela svoje mišljenje o tome predstavljaju li godine problem u njihovoj vezi.

 

Prema riječima supruge Đoleta Đoganija, nesrazmjer u godinama ne bi trebao biti prepreka u vezi. Kada između dvoje ljudi postoji iskrena ljubav, godine postaju nebitne. Idealan scenarij uključuje da se oba partnera zajedno razvijaju i razvijaju kako vrijeme prolazi.

Podsjetimo, na zakazano ročište nije izostala Melina Džinović, a Haris je bio u društvu sina Kana. Nakon formalnog sklapanja braka, novinarima se ispred zgrade suda obratio pjevač Haris Džinović koji je iskoristio priliku da popriča o bivšoj supruzi.

Prema Harisovim riječima, bilo je trenutaka kada je djelovala savršeno dobro, ali onda se nešto promijenilo. Čini se da je možda doživjela neku vrstu ozljede glave. Osim toga, počela je provoditi puno vremena s drugim ženama, što je pokrenulo pitanja o njezinoj prošlosti i moralnom karakteru. Kada ju je Haris suočio s tim zabrinutostima, ona je zanijekala bilo kakvu nepravdu. Rijetka je pojava da žena prizna svoju krivnju, ispriča se i prizna svoje pogreške, a nažalost to nikada nije učinila.

Biografija:

Glazba i sport bili su dominantni aspekti Džinovićevih godina formiranja. Njegov afinitet prema glazbi procvjetao je tijekom vremena koje je kao dijete provodio s bakom i djedom. Već u drugom razredu osnovne škole na svoj je glazbeni put krenuo zahvaljujući harmonici koju je majka dala na dar. Iako je imao glazbeno nastrojenu rodbinu, Haris je prije svega sam učio svirati. Uz bavljenje glazbom, gajio je žarku ljubav prema raznim sportovima, uključujući nogomet, tenis, atletiku i skijanje. Nogomet mu je posebno zarobio srce od malih nogu i ostao mu je doživotna strast.

Po završetku osnovnog obrazovanja, Haris je upisao srednju školu, gdje je otkrio prirodnu sklonost za klavir. Međutim, njegova strast prema glazbi i sportu često se sukobljavala s njegovim akademskim obavezama, što je dovelo do njegovog izbacivanja iz škole u dva navrata zbog prekomjernih izostanaka. Kako bi ispunio uvjete za srednjoškolsko obrazovanje, nije imao drugog izbora nego pohađati večernju nastavu.

Tijekom svoje adolescencije, Haris je krenuo na svoje putovanje kako bi zaradio svoj početni honorar pokazujući svoje glazbene sposobnosti u Sarajevu i na Jahorini. Ti rani izlozi odigrali su ključnu ulogu u oblikovanju njegova jedinstvenog glazbenog izričaja i individualnog stila. Unatoč suočavanju s obrazovnim preprekama, Harisova nepokolebljiva ljubav prema glazbi i njegov urođeni talent bili su nepogrešivi, pripremajući pozornicu za njegov konačni uspon kao jednog od najpriznatijih folk pjevača na Balkanu.

Preporučujemo