Mnoge slavne ličnosti eksponiraju svoje privatne živote kako bi sva pažnja bila usmjerena na njih i to često košta privatnost njih i njihovih voljenih. U nekim slučajevima, voljene osobe estradnih ličnosti postanu manje slavne osobe i moraju se nositi sa pažnjom medija na svakom koraku jer svako od njih želi napraviti priču. Zvijezde koje to pametno rade često odvajaju privatno od poslovnog i malo se zna o njihovim životima van scene.

 

Takva je i dugogodišnja zvijezda Jelena Rozga koja je poznata po svojim brojnim solo hitovima i pjesmama sa grupom Magazin. Rozga jako voli svoju privatnost i čuva detalje svojih romantičnih odnosa podalje od svjetala reflektora i očiju medija. Zna se da se još nije ostvarila kao majka i da čeka pravu ljubav, ali to je otprilike to.

 

Toliko je tajnovita da jako malo ljudi zna da Jelena ima i stariju sestru. Ako niste znali, starija sestra Jelene Rozge se zove Julija i njih dvije imaju odličan odnos. Jelena je ponosna tetka i jako je bliska sa Julijinom djecom po imenu Noa i Lea. Zna sve Leine tajne i njene simpatije, a svi kažu da je njihov odnos jako simpatičan.

 

Ono što nismo znali o ovoj plavoj i ženstvenoj dami sa estrade je to da je kao djevojčica bila jako nestašna i tukla se često sa dječacima pa i sa svojom sestrom Julijom. Otkrila je da se s njom tukla čak i do svog punoljetstva kad je već uveliko pjevala u grupi Magazin, a kaže da je u zadnjoj tuči Julija bila puna modrica, a njoj je falilo pola kose. Fotografije pogledajte ovdje.

Preporučujemo