U Srbiji postoji veliki broj privatnih televizija pa samim tim na njima radi i dosta voditelja koji vremenom postanu omiljeni pubici. Jedna od njih je i Tijana koja je sve iznenadila svojim saopštenjem. Nakon što je 17 godina života posvetila televiziji Pink, Tijana Prica, cijenjena voditeljka emisije “Premijera – Vikend specijal”, donijela je hrabru odluku da svoju zavidnu novinarsku karijeru nastavi u drugom smjeru.Ući u ovu kuću kao 17-godišnjakinja i sada, 17 godina kasnije, otići s neizmjernom zahvalnošću za neprocjenjivo znanje stečeno unutar ovih zidova. Od bavljenja javnošću do suradnje s kolegama novinarima, a vrhunac je bila emisija “Premijera”, gdje sam u svaki korak ulio srce i dušu. 

Zahvalnost se proteže prema svakom pojedincu i iskustvu s kojim se susreće na ovom izvanrednom putovanju. Tijana Prica službenim se priopćenjem od srca zahvalila, ne želeći otkriti detalje svog nadolazećeg profesionalnog pothvata.

Napominjemo da je voditeljica već niz godina u sretnom braku sa svojom prvom ljubavi Bojanom Pecićem, ističući da njihov odnos traje.

U lipnju 2018. Tijana i Bojan dobili su svoje prvo dijete, sina Kostu. Prije tri godine obitelj Pecići povećala se dječakom Rastkom koji im je dodatno obogatio život.

Iako je poznato lice najpopularnije televizije u našoj zemlji, Tijana je čuvala svoju privatnost i suzdržavala se od iznošenja osobnih podataka u javnost.

 

Prije dvije godine, dok je Prica vozila djecu u vrtić, doživjela su prometnu nesreću. Unatoč traumatičnom iskustvu, Prica je progovorio za lokalne medije i otkrio kako nitko od njih srećom nije zadobio ozljede.

  • – Hvala vam na brizi, cijenim to. Osjećam se malo potišteno, ali općenito sam dobro. Dan je počeo pozitivno kada sam dobio vijest da je jučerašnja emisija bila uspješna i da smo svrstani među 8 najgledanijih emisija dana. Otišla sam od kuće da ostavim djecu u vrtiću i nastavim sa svojim danom, ali nažalost, doživjela sam prometnu nesreću zbog naglog preokreta vozila ispred mene. Sudario se izravno s mojim autom”, objasnila je.

Kada su kamere ugašene, ona preuzima ulogu voljene supruge i posvećene majke svoja dva dječaka, starijeg Koste i Rastka, koji je prošle godine upravo proslavio treći rođendan.

Potkraj 2017. godine Prica i njezin suprug Bojan izmijenili su zavjete na građanskom obredu u Sloveniji, nakon čega su u glavnom gradu Srbije pred Bogom izjavili vječnu ljubav. Kako bi proslavili svoju zajednicu, par je otputovao na medeni mjesec u Dubai. Po povratku u Srbiju, voditeljica je počela sumnjati da se nešto promijenilo u njoj, a test koji je napravio oko Nove godine potvrdio je njene sumnje.

 

Intrigantan aspekt leži u činjenici da je ljubavna priča Tijane i Bojana započela još u srednjoškolskim godinama, te traje od tada, a kulminirala je povećanjem njihove obitelji.

  • U 2021. godini Tijana se iskrenom porukom na popularnoj društvenoj mreži Instagram, na kojoj je poznata po svojim čestim aktivnostima, oprostila od svog voljenog djeda Miloša, za kojeg je bila jako vezana.

U vrijeme mog studiranja na Fakultetu političkih nauka i rada na televiziji Pink često su se postavljala pitanja kako uspjevam učinkovito pripremiti ispite. Moj odgovor je bio jednostavan: presudnu je ulogu odigrao moj djed Miloš, umirovljeni profesor.

Imao je opsežnu bazu znanja, pročitao je nebrojene stranice, pa smo se upuštali u duge rasprave o gradivu, što mi je uvelike pomoglo u pripremi ispita. Zauvijek sam zahvalan svom djedu na njegovoj neprocjenjivoj pomoći.

Ističemo da Tijana nije otkrila razloge prekida suradnje, kao ni da li planira otići na neku drugu televiziju.

Preporučujemo