On je dio jedne od najtalentovanijih generacija koja je izašla sa glumačke akademije u Beogradu a imali smo priliku da ga gledamo u velikom broju ostvarenja kako na malim ekranima tako i u pozorištu .Vojin Ćetković je učvrstio svoju poziciju jednog od najomiljenijih glumaca u ovoj industriji. Njegovi kolege glumci oduševljeni su što rade s njim, a gledatelji oduševljeni njegovim nastupima na televiziji. Trenutačno veliku pažnju privlači portretiranjem Vuka Tomovića, središnjeg lika popularne telenovele “Tajne vinove loze”, čija se emitira treća sezona.Poznato je da Vojin Ćetković vodi ispunjen obiteljski život koji dijeli sa suprugom Slobodom Mićalović i njihove dvije kćeri, Verom i Milom.

 

Nakon što su svoje sjedište postavili u Beogradu, kad god osjete potrebu potražiti utjehu daleko od užurbanog grada i njegovih stanovnika, povlače se u svoje mirno utočište smješteno uz obalu Dunava.

Smještena usred netaknute okoline, očaravajuća rezidencija glumačkog dvojca u Čortanovcima odiše nezemaljskim šarmom. Uz rijeku u blizini, Vojin se prepušta svojoj voljenoj zabavi pecanju.

Ribolov zahtijeva posvećeno vrijeme, pretvarajući ga iz mirne bavljenja u žarku strast. Umjesto da koristi pasivne tehnike, on se aktivno uključuje bacanjem varalice i revnim progonom ribe. Ovakav pristup je jednom prilikom podijelio i on.

 

Vojin Ćetković, pored svog voljenog hobija, voli i jednu kompaniju, što dokazuje i čestim dijeljenjem zajedničkih fotografija na svom Instagram nalogu.

Vojin i njegova voljena pudlica Dima nerazdvojan su par. Bilo da se voze u automobilu, šetaju ulicom ili uživaju u šalici kave u kafiću, uvijek ćete ih naći zajedno. Preslatki pudl Dima zauzima posebno mjesto u Vojinovom srcu.

Biografija:

Vojinovi roditelji, majka Slobodanka i otac Čedomir, bili su službenici u svojim rodnim gradovima Kruševcu i Kolašinu. Odrastao u tradicionalnoj patrijarhalnoj obitelji, Vojin je imao mlađeg brata Bojana, kojem se divi zbog njegovog uspjeha i duhovitosti. Završivši školovanje u rodnom gradu, Vojin je pohađao osnovnu školu i gimnaziju uz sudjelovanje u kazališnoj amaterskoj i dramskoj sekciji.

  • Osim toga, igrao je rukomet za Obilić i Napredak u Kruševcu. S dubokom ljubavlju prema književnosti, Vojin je odlučio da se bavi glumom pod utjecajem svog rođaka Milovana, profesionalnog kazališnog redatelja. Ohrabren obitelji, Vojin je upisao Fakultet dramskih umjetnosti u Beogradu, gdje je studirao kod profesora Vlade Jevtovića uz kolege Natašu Ninković, Nebojšu Glogovca i Nikolu Đurička.

U to vreme Vojin se oženio voditeljkom RTS-a Natašom Milovanović, ali su se nažalost razveli i Nataša se preselila u Pariz. Godine 2002., radeći na filmu “Zona Zamfirova”, Vojin je upoznao glumicu Slobodu Mićalović, s kojom se povezao. Njihova je veza procvjetala i odlučili su se na sljedeći korak.

 

U svibnju 2008. godine Sloboda Mićalović postala je Vojinova supruga na prekrasnom crkvenom obredu održanom u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog u Beogradu. Nakon vjenčanja priređeno je privatno slavlje isključivo za najuže članove obitelji. Prvobitno su planirali krenuti na romantično bračno putovanje u Dominikansku Republiku, no zbog nepredviđenih okolnosti Vojin se nije uspio pridružiti, pa je Sloboda otišla sa sestrom.

U veljači 2010. njihova se radost višestruko povećala kada su u svoj život primili djevojčice blizanke, od milja nazvane Mila i Vera. Kako bi sačuvali svoju privatnost, diskretno su napustili bolnicu kroz tajni izlaz, izbjegavajući nepotrebnu pažnju. Teolog Miloš Stojković ispričao je u jednoj televizijskoj emisiji fascinantnu priču u kojoj je otkrio da je par dobio čudesan dar kćeri blizanki uz pomoć vinove loze s Hilandara koju im je donio glumac Ivan Bosiljčić.

Godine 2007. napravili su značajnu investiciju kupnjom stana na Novom Beogradu. Kako bi financirali svoj novi dom, osigurali su kredit u francima, a Sloboda je izrazila odlučnost da će marljivo raditi i otplaćivati ​​ga, osiguravajući ugodan život svojim voljenim kćerima.

Preporučujemo