Jedna od najomiljenijih glumica u Srbiji je Sloboda Mićalović koju pored talenta krasi i nestvarna ljepota. Ona je u skladnom braku sa kolegom Vojinom Ćetkovićem i svoju ljubav su krunisali rođenjem blizankinja. Sloboda i Vojin se trude da svoj privatni život čuvaju daleko od očiju janosti i medija ali glumica ponekad nešto otkrije putem Instagrama.

Sloboda Mićalović je do sada bila odličnog zdravstvenog stanja.Prema saznanjima medija, leskovačka glumica do sada nije imala nikakvih zdravstvenih problema, a odlasci u medicinske ustanove su isključivo preventivni.

Zdravlje dramske umjetnice prvenstveno se vrtilo oko redovitih posjeta liječniku tijekom cijele blizanačke trudnoće, kao i za vrijeme posljednjeg poroda. U biti, to obuhvaća cijeli njezin medicinski put.

Zbog značajnih promjena u karijernoj putanji, sada znatnu količinu vremena posvećuje filmu, serijama i kazalištu, što zna biti prilično iscrpljujuće. Stoga i ne čudi što se danas javila iz ambulante gdje prima infuziju.

Bez sumnje, supruga Vojina Ćetkovića odlučna je u namjeri da briljira u svojim ulogama odane supruge i majke njihovo dvoje voljene djece, a istovremeno nastoji biti vrlo hvaljena glumica, što je, čini se, štetno za njeno zdravlje.

 

  • Sloboda je itekako svjesna da je njezino vrijeme stiglo, a to su mišljenje brojnih stručnjaka na tom području.

Njezin kontinuirani napredak je jasno vidljiv, jer stalno dobiva pohvale i marljivo iskorištava svoj položaj u najvećoj mjeri.

Iz dokaza videa koji je podijelila prije nekoliko sati, vidljivo je da se toliko napregla da je postalo neophodno da potraži liječničku pomoć, što je situacija s kojom se nikada prije nije susrela.

U okrepljujućim koktelima, poznatim po svojim revitalizirajućim učincima, ne uživaju samo glazbenici, već imaju moć vratiti osmijeh na lice. Nije gubila vrijeme ponosno je s obožavateljima podijelila kako se osjeća odlično.

 

  • Glumičin kratki video koji je zabrinuo njezine najmilije i dobronamjernike, a posebno supruga i kćeri Veru i Milu, kao i sestre Mirjanu i Draganu, navodno je ostavio odjek.

Odvojiti nekoliko dana da se povuku u njihovu vikendicu, koja gleda na rijeku i koja je u zajedničkom vlasništvu nje i Vojina, nedvojbeno će imati značajan utjecaj na njezinu opću dobrobit i vitalnost. No, ostaje pitanje može li si Sloboda u ovom trenutku priuštiti luksuz da se odmakne od svojih obaveza i jednostavno ostavi sve iza sebe.

Bez sumnje, morala bi istovremeno smanjiti i tempo i poslovne obveze.

 

Prema izboru čitatelja “TV novosti” Sloboda je proglašena glumicom godine, a to joj je priznanje pripalo i sljedeće godine, dodjelom Oscara popularnosti. Godine 2011. ponovno je dobila glavnu ulogu u seriji “Nepobedivo srce”, adaptaciji istoimenog romana Mir Jam. Sloboda je tumačila lik Milene Novaković koja se zaljubljuje u odvjetnika Miroslava Balšića kojeg glumi Ivan Bosiljčić.

Njihova zabranjena ljubav odvodi Milenu u sanatorij, ali uz Miroslavovu podršku ona se na kraju oporavlja. Glumački dvojac Sloboda i Ivan Bosiljčić 2012. čitatelji “TV novosti” ponovno su proglasili parom godine. Sloboda je tada preuzela ulogu Aide u seriji “Jagodići”, nastavku popularne serije. “Sve ravnice” koja je crpila inspiraciju iz stvarnih događaja opisanih u knjizi Nenada Čanka.

Sloboda je 2015. tumačila lik Sofije u seriji “Čizmice” prema istoimenom romanu Dragoslava Mihajlovića. Na snimanju filma “Zona Zamfirova” Sloboda se susrela s glumcem Vojinom Ćetkovićem i zapalila ljubavnu vezu koja je ubrzo prerasla u zajednički život. Njihova zajednica zapečaćena je 12. svibnja 2008. u prisustvu najmilijih u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog.

Mlada je izgledala zapanjujuće u bijeloj vjenčanici ukrašenoj finom sicilijanskom čipkom, upotpunjenoj velikim velom. Kum im je bio glumac Nikola Đuričko, a svečanost su uveličali i ugledni gosti poput Nataše Ninković i Vuka Kostića. 12. siječnja 2010. Sloboda i Vojin dobili su blizanke Veru i Milu čije je krštenje obavljeno u istom svetom prostoru u kojem su svjedočili i njihovi vjenčani zavjeti. Vojin je ponosno tvrdio da Vera liči na njega, dok je Mila naslijedila majčine crte.

  • Uz podršku svojih roditelja i predane dadilje, uspješno prolaze kroz roditeljstvo, osiguravajući kvalitetno vrijeme za svoj skladan brak, koji ostaje svjetionik stabilnosti u očima srpske javnosti. Sloboda, vođena vlastitim iskustvom, nastoji svojoj djeci pružiti sve ono što ona nikada nije imala. Tijekom 2011. godine u medijima su kružile glasine o skorom razvodu para, no Sloboda je oštro opovrgla te tvrdnje, ustvrdivši da bi razvod njihovog braka bio golem osobni poraz.

Tijekom 2015. godine aktivno je sudjelovala u produkciji filma Emira Kusturice “Na mliječnom putu”. Naime, Sloboda i Vojin počašćeni su cijenjenom nagradom “Lifestyle Family”, prepoznajući njihov pozitivan utjecaj na mlade pojedinci i njihov status uzora. Nadalje, na proslavi Dana Leskovca uručena joj je prestižna „Oktobarska nagrada“. Kružile su glasine o njezinom mogućem angažmanu u trećoj sezoni popularnog televizijskog programa “Tvoje lice zvuči poznato”, gdje bi vješto glumila poznata lica.

 

 

Preporučujemo