Danas je smatraju najtalentovanijom i najljepšom glumicom u Srbiji pa i šire. Sloboda Mićalović, poznata srpska glumica, rođena je u Leskovcu. Ona je srednje dete Milice, frizerke, i Dragana, glumca Narodnog pozorišta u Leskovcu. Glumica je i Slobodina mlađa sestra Dragana Mićalović, dok se njena starija sestra Mirjana odlično snalazi kao menadžer. Naime, Sloboda je udata za poznatog glumca Vojina Ćetkovića. Njihovi putevi su se isprepleli tokom produkcije filma “Zona Zamfirova”, što je izazvalo romansu koja je ubrzo dovela do zajedničkog života.

U prekrasnoj svečanosti 12. maja 2008. godine razmijenili su zavjete u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog. Njih dvoje danas važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Imamo priliku da ih vidimo u brojnim projektima kao zajedno tumače različite uloge. Sloboda je izgledala zapanjujuće u bijeloj vjenčanici ukrašenoj izvrsnom sicilijanskom čipkom, upotpunjenoj lepršavim velom.

Kao kum im je stao cenjeni glumac Nikola Đuričko, dok su zapaženi gosti bili Nataša Ninković i Vuk Kostić. Sloboda i Vojin su 12. januara 2010. dočekali bliznakinje Veru i Milu, koje su kasnije krštene u istom hramu gde su se venčali njihovi roditelji. Vojin je Veru i Milu Slobodinu javno proglasio svojim kopijama.

Uz pomoć roditelja i dadilje, oni uspješno žongliraju sa svojim roditeljskim obavezama, omogućavajući im da sami sebi izdvoje dragocjene trenutke. Ovaj dinamični duo poseduje jedan od najuravnoteženijih i najblaženijih sindikata u centru pažnje Srbije. Glumica žudi da svom potomstvu pruži sve mogućnosti koje nikada nije imala.

Trenutno Sloboda Mićalović proživljava blaženu romansu sa Vojinom Ćetkovićem. Pre udaje bila je duboko zaljubljena u reditelja Juga Radivojevića. Zanimljivo, reditelj je sada oženjen njenom koleginicom Milenom Vasić, sa kojom je imao emotivnu vezu pre susreta sa Slobodom.

Kada priča o svom odnosu sa Slobodom, Jug nema ništa osim pohvala i divljenja. On cijeni njihovu povezanost i izražava radost što vidi njenu uspješnu karijeru. Njegovo uvažavanje žena, posebno glumica, proizilazi iz njegovog razumijevanja izazova i zahtjeva s kojima se suočavaju, posebno kada usklađuju svoj profesionalni život s majčinstvom.

Vrijedi napomenuti da je Jug lično povezan sa industrijom, jer su mu majka, supruga i sestra sve glumice. Ovo može objasniti zašto ga često privlače žene u istom polju. Zanimljivo, pre nego što je upoznao Slobodu, Jug je tokom mladosti imao romantičnu vezu sa Milenom Vasić.

Međutim, sudbina se umešala, a Milena je na kraju postala njegova supruga. Danas imaju blažen brak i skladnu porodicu, koja uključuje i djecu iz prethodnih brakova. Kruže glasine da bi se glumica mogla pridružiti predstojećoj sezoni popularne TV emisije “Tvoje lice zvuči poznato”, u kojoj će pokazati svoj talenat za imitiranje poznatih ličnosti.

Iako još nije zvanično potvrdila svoje učešće, pristala je da se sastane sa organizatorima emisije kako bi razgovarala o rasporedu i osigurala da je u skladu sa njenim drugim obavezama. Sloboda Mićalović, vrhunska srpska glumica, održava harmonične odnose sa svojim kolegama i ne gaji zavist prema onima koji obezbeđuju glavne uloge, dok ona preuzima sporedne.

Na svoje kolege glumce gleda kao na blisku porodicu, koja dijeli iste ciljeve i vrijednosti, a istovremeno prepoznaje razlike između područja glume i zabave. Uprkos njenoj oproštajnoj prirodi i odbojnosti prema tome da se ljuti ili upušta u konfrontacije, bila je duboko pogođena pogrdnim izjavama pevačice Jelene Karleuše o njenom i modnom izboru njene sestre Dragane.

Karleuša je na društvenim mrežama izjavila da bi se smatrala problematičnom ako bi cijenila “boju ženu”. Ogroman uspjeh Slobode Mićalović svjedoči o njenom izuzetnom talentu, magnetskoj harizmu, upornosti i nepokolebljivoj posvećenosti.

Preporučujemo