Ognjen Vranješ ponovno je pronašao sreću jer je uplovio u novu ljubavnu vezu. Nogometaš Čukaričkog spetljao se sa sestrom supruge Milorada Ulemeka Legije.
Ona se zove Marija,  i zadivljujuća Beograđanka koja se uspjela zadržati povučeno. Legija i Marija u vezi su već nekoliko mjeseci, a njihova ljubav cvjeta. U to se uvjerila i Legijina supruga, koja se fotografirala uz sportaša i svoju sestru te taj dragi trenutak podijelila na raznim društvenim mrežama.

S osjećajem srca označila je nogometaša na obiteljskoj fotografiji koju su oboje podijelili na njezinom profilu. Vranješ je u svojoj poruci izrazio naklonost uključivši dva pozamašna emotikona nalik ružičastim srcima. Zajedno su dočekali Novu 2024. godinu u Beogradu, o čemu svjedoči i fotografija. Nakon razvoda od supruge Danijele, iskusni vratar Čukaričkog prvi put je javno otkrio svoju novu partnericu. Vranješ drži veo privatnosti oko svog privatnog života, ali njegov odnos s Marijom je čista suprotnost. Njihova priča je jedinstvena i puna sreće. Uživaju u zajedničkom druženju, posjećuju njegove utakmice, putuju i jako su zaljubljeni. Vrijedi istaknuti da je Marijina sestra udana za Legiju, što je poznato i podržava njihova obitelj. Par je uistinu lijep i skladno funkcionira. Što se tiče njihove budućnosti, ostaje neizvjesno koliko će odlučiti podijeliti s javnošću. Ipak, naš izvor potvrđuje da Ognjen nikada nije doživio tako veliku sreću dok nije upoznao Mariju.

Transformiran je njezinom prisutnošću, kao da ona zauzima svaki dio njega. Oni koji ga dobro poznaju primjećuju oštru promjenu koju opažaju na njemu, ističući da je on obično strastvena osoba koja rijetko pokazuje svoje emocije. Međutim, ovoga puta stvari stoje drugačije. Naš sugovornik čvrsto tvrdi da je ona nedvosmisleno pogođena, za razliku od svega čemu su ikada prije svjedočili.

 

Nakon trinaest godina izbivanja, vratio se u srpski nogomet i prošle godine izbio u najznačajnije pojačanje kluba s Banovog brda. S blistavom karijerom koja se protegla u Moldaviji, Rusiji, Turskoj, Španjolskoj, Grčkoj i Belgiji, također je imao čast predstavljati Bosnu i Hercegovinu na Svjetskom prvenstvu održanom u Brazilu. Trenutačno boravi u Beogradu više od šest mjeseci i donosi bogato iskustvo.Prema informacijama koje smo prikupili, suživot njega i Legijine svastike pitanje je kada će početi.

Preporučujemo