Voja Nedeljković, jedno od najomiljenijih i najiskusnijih televizijskih voditelja u regionu, predstavljen je kao najnovije značajno pojačanje UNA televizije.Voja je izrazio zadovoljstvo što na UNA TV prepoznaje poznata lica s kojima je ranije dijelio ekran. Također je primijetio pojavu novih, mladih talenata koji se afirmiraju u televizijskoj industriji. UNA TV je poznata po intrigantnim sadržajima koji privlače pažnju gledatelja, što je motiviralo Voju da svoje intervjue objavljuje na toj platformi.Kroz dugogodišnju karijeru u medijskoj industriji, Voja je imao privilegiju razvijati osobne veze s osobama koje je intervjuirao u svojoj emisiji. To omogućuje publici da kroz iskrene i prijateljske razgovore dobije uvid u živote i karijere gostiju. Gledatelji UNA TV mogu očekivati autentične životne priče svakog sugovornika, otkrivajući do sada nepoznate aspekte njihovih života koje nisu dijelili na drugim medijskim platformama.Voja Nedeljković, srpski radio i TV voditelj, rođen je 1964. godine u Zemunu. Diplomirao je u Zemunskoj gimnaziji, a 2002. godine stupio je u brak s Majom, manekenkom i lekarkom koja radi u Institutu za transfuziju krvi. Imao je sina Đorđa 12. avgusta 2003. godine. 2012. godine, Voja je hospitalizovan zbog napada žuči, ali je nakon toga rešio problem regulisanjem ishrane. Opisuje sebe kao stidljivog, a tu osobinu prepoznaje i kod svog sina. Uvek se trudi da se pristojno ponaša u javnosti i čuva svoje porodično carstvo. U slobodno vreme uživa u putovanjima sa porodicom, druženju s prijateljima, a njegov omiljeni sport je skijanje. Ponosan je što njegov sin Đorđe trenira hokej, a podržava ga u tome.

 

 

Njegova omiljena izreka glasi: “Smatram da je smeh jedna od najozbiljnijih stvari.”Godine 1988. započeo je svoju karijeru u voditeljstvu, debitujući s emisijom “Klub 10” na Televiziji Beograd. U periodu od 1991. do 1995. godine radio je na radiju Pingvin, prvom privatnom radiju na Balkanu. Postao je prepoznatljivo lice Trećeg kanala RTS-a, vodeći emisije poput “3K Dur”, “3K Show”, “Pozdrav iz Beograda” i “Folkmetar”. Zbog nesuglasica s tadašnjim rukovodstvom, premješten je u RTS-ovu redakciju za obrazovanje i edukaciju starijih osoba u okviru opšteobrazovnog programa. Nakon neuspjeha u pronalaženju svoje pozicije, prešao je na televiziju Foks, gdje je vodio kviz “Da li ste pametniji od đaka prvaka”. Godine 2009. preuzeo je vođenje emisije “Vojevanje” na radiju S, a početkom 2012. postao je voditelj talk-showa “U ringu”, emitiranog na televiziji Pink.Godine 2013., Saša Popović ga je pozvao da vodi šou program “Zvezde Granda”. Iako inicialno nije zamislio sebe u tom formatu, nakon što mu je prvi čovek Granda objasnio novi koncept emisije, prihvatio je ponudu. Iako su mnogi smatrali da je to ispod njegovog uobičajenog nivoa, Voja je uvjeren da je donio ispravnu odluku. U svojoj karijeri nije činio mnogo lapsusa, ali jednom je DR Vijetnam pročitao kao doktor Vijetnam umesto Demokratska Republika Vijetnam, a rukometašu Draganu Škrbiću se obraćao kao Nebojša.

 

 

Dodatno : Zvezde Granda je srpsko muzičko reality takmičenje koje se emituje od 2004. godine na televiziji Pink. Nakon toga, 2014. godine prelazi na televiziju Prva, a ponovno se vraća na televiziju Pink 2022. godine. Voditelji emisije su Sanja Kužet i Voja Nedeljković. Stručni žiri Zvezde Granda čine Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović, Ceca Ražnatović, Đorđe David i Viki Miljković, dok se u produkcijskom žiriju nalaze Snežana Đurišić, Aleksandar Milić Mili i Saša Popović. U Bosni i Hercegovini se emituje na televiziji Nova BH.

 

Preporučujemo