Ona je danas jedna od najpopularnijih vodizeljki u Srbiji a mediji stalno pišu o njenoj novoj ljubavnoj vezi. Jovana posjeduje nevjerojatnu sposobnost da plijeni pažnju, što uporno pokazuje tijekom svojih televizijskih nastupa. U rujnu 2017. godine dala je izjavu na televiziji “Hepi” u kojoj je tvrdila da joj je ponuđeno mjesto u emisiji “Parovi”, ali se to kasnije pokazalo netočnim. Nedugo nakon toga, gostovala je u “Magazinu IN” i komentirala kako su ostale gošće imale veze s muškarcima. To se nije svidjelo voditeljici Radi Radenović, koja je te tvrdnje oštro demantirala.

 

Jedno od najizazovnijih iskustava u Jovaninom životu bilo je kada je u njenom prisustvu tragično preminuo njen kolega Siniša Svilan. Uvijek je vjerovao u nju, čak i prije nego što je stekla slavu, pa ju je njegova prerana smrt duboko pogodila. Ovaj incident poslužio je kao dirljiv podsjetnik na prolaznu prirodu života i učvrstio je Jovaninu predanost da ostane vjerna sebi unatoč rastućoj popularnosti. Osim toga, u rujnu 2017. voditeljica je doživjela prometnu nesreću. Tijekom tog incidenta njezina je glava došla u dodir s volanom, a koljena su joj zadobila ozljede. Budući da ozljede nisu bile teške, odmah je pristupila snimanju emisije, a sposobnost upravljanja vozilom ponovno je stekla tek nakon što je popravljeno.

Jovana je 2017. godine uplovila u romantičnu vezu s Vojislavom Miloševićem, istaknutim političarem iz Srpske napredne stranke. Vojislav je u to vreme bio sekretar gradskog odbora u Pirotu i predstavljao gradski odbor u sedištu SNS u Beogradu. Njihovi putevi su se ukrstili kada je Vojislav pozvao Jovanu da mu se pridruži na večeri, sa namerom da je upozna sa svojom majkom, koja je bila strastveni gledalac emisije “Parovi”. Tijekom tog susreta doživjeli su ljubav na prvi pogled i odmah postali nerazdvojni. U srpnju iste godine Jovana i Vojislav napravili su sljedeći korak u svojoj vezi i zaručili se. Svečanosti zaruka nazočilo je 50 uzvanika, svi političarevi bliski poznanici, dok je voditeljica odlučila ne pozvati nikoga. No, samo mjesec dana kasnije, Jovana je otkazala zaruke zbog napisa u medijima koji su sugerirali da joj je zaručnik bio nevjeran. Unatoč ovom neuspjehu, par se uspio pomiriti i nastavili su njegovati ljubav. Iako je Jovana isprva planirala raditi do sedmog mjeseca trudnoće, na kraju se odlučila povući s malih ekrana. Jovana je u avgustu 2018. godine u KBC “Dr Dragiša Mišović” rodila devojčicu Leu. Krajem 2021. par je odlučio okončati svoj brak. Tijekom intervjua, izrazila je svoju želju da Vojislava naziva svojim “prvim mužem” umjesto “bivšim mužem” zbog njihove zajedničke kćeri.

Jovana Jeremić nedavno je ispričala svoju osobnu priču o mučnom susretu tijekom školovanja koji ju je doveo do odluke da se više nikada ne suoči s kolegama iz razreda. Hrabro je otkrila da je razlog ovakvog izbora muka koju je proživjela i nesretni užitak njezinih vršnjaka u njezinom jedinstvenom pristupu, proizašlom iz njezinih iznimnih uspjeha na natjecanjima. U vezi sa svojim iskustvom u srednjoj školi, izrazila je osjećaj neprijateljstva prema svojoj učiteljici, za koji je vjerovala da je odigrao ulogu u njegovanju kulture nasilja među njezinim vršnjacima. Otkrila je da je profesorica pokazala jasnu pristranost prema drugom učeniku, unatoč vlastitom akademskom uspjehu i mjestu koje joj pripada kao učenica te generacije. Jovana je dalje otkrila da je učiteljica dobivala darove od drugih majki koje su željele svojim kćerima osigurati mjesto učenica generacije. Desetljeće kasnije podijelila je izvješće sa sesije, potvrđujući da su njezina postignuća priznata na temelju zasluga, a ne puke simpatije.

Kad su je upitali kako bi postupila u sličnoj situaciji sa svojom kćeri Leom, izrazila je nepokolebljivu predanost zaštiti i podršci. Naglasila je važnost prihvaćanja različitosti i istaknula vrijednost pojedinaca koji su se uvijek isticali. Ona čvrsto vjeruje da konvencionalni pojedinci nisu sami po sebi pogrdniji i prepoznaje Leinu jedinstvenost jer ima nekoga poput nje na koga se može osloniti.

Preporučujemo