Nikolija je danas jedna od najpopularnijih pjevačica što dokazuje i niz nagrada kojeje osvojila. Vesna Zmijanac, proslavljena pjevačica, Nikolijina je majka, a otac Vlada Jovanović, bivši šef marketinga PGP RTS-a. S očeve strane ima sestru Teodoru i brata Luku. Nikolija je završila školovanje na Američkom sveučilištu u Ateni, gdje je stekla diplomu Fakulteta za poslovanje i financije. U slobodno vrijeme često je posjećivala klubove i radila kao fotomodel. Poput svoje majke, Nikolija plijeni interes javnosti. Nakon koncerta u Beogradu, paparazzi su je uhvatili u provokativnom plesu s članom benda “50 cent” na jednoj privatnoj zabavi.

Poznata pjevačica je još 2010. godine uz majku sudjelovala u reality showu Survivor Serbia VIP: Philippines. Ova posebna sezona snimljena je na zadivljujućem poluotoku Karamoan. Međutim, Nikolija je tonula u depresivno stanje, pokušavajući se prilagoditi izazovnim životnim uvjetima, uključujući nedostatak higijene i nedostatak sna. Slijedom toga, donijela je odluku o odlasku sa osamljenog otoka Novog kraljevstva. Sljedeće, 2011. godine, otisnula se u glazbene vode snimivši svoju debitantsku pjesmu, zadivljujući duet pod nazivom “Crazy 2 Night” s talentiranim DJ Kasom. Kako je vrijeme prolazilo, Nikolija je nastavila stvarati valove u industriji, objavivši svoj singl “Nikolija” 2013. godine, kao i suradnju na dva nezaboravna dueta: “Hello” s Tečom i “Million Dollars” s Anom NikoRelić. Potonja je pjesma postigla golem uspjeh, iako je naposljetku proglašena neprikladnom za maloljetnike i potom zabranjena. Svoje plesačko umijeće Nikolija je 2014. pokazala kao natjecateljica popularnog talent showa “Ples sa zvijezdama”, gdje joj je partner bio cijenjeni glumac Ivan Mihailović. Uz sudjelovanje u showu objavila je i singl “Kako Posle Mene” te surađivala na nekoliko dueta, među kojima su “Premija” s Tatom Polumentom i vrlo hvaljeni “Alkohola Litar” s Elitnim Odredom i DJ Mlađom, koji je skupio više od 100 pjesama. impresivnih 43.226.495 pregleda na YouTubeu.

Nikolija Jovanović i Relja Popović započeli su vezu 2014. nakon što su im se putevi ukrstili tijekom snimanja zajedničke pjesme “Alkohola litar” s grupom “Elitni odredi”, u kojoj je Relja bio član. Prema Reljinim riječima, on je bio pojedinac koji je poveo i uspješno zaveo Nikoliju. Prije snimanja spota preuzeo sam odgovornost za snimanje pjesme. Dok smo bili u studiju, razigrano sam se zaletio u njezin auto. Nakon toga je uskočila u svoj auto, a ja sam je nestrpljivo slijedio za njom. Naša se avantura sastojala od uzbudljivih jurnjava automobilima po cijelom gradu, što je rezultiralo doista izvanrednim iskustvom. Iako točan trenutak našeg prvog poljupca ostaje neizvjestan, vjerujem da se dogodio baš te večeri. Postupno sam shvatio da je ovo bila značajna prekretnica u našem odnosu. Za izgradnju duboke veze s nekim potrebno je vrijeme; to uključuje njihovo upoznavanje, razvijanje povjerenja, uspostavljanje prijateljstva, zaljubljivanje, održavanje te ljubavi, izgradnju snažnog braka i na kraju stvaranje obitelji. Ove je osjećaje pjevačica izrazila prije nekoliko godina.

Krajem 2014. Nikolija i Relja Popović, pjevač Elitnih odredi, zajedno su krenuli na romantično putovanje. U prvim mjesecima sljedeće godine Nikolija je otkrila da čeka dijete, da bi tragično doživjela spontani pobačaj. Okrivivši medije za širenje lažnih glasina o očinstvu Nikolijinog nerođenog djeteta, njezina majka izrazila je nezadovoljstvo. No, početkom 2016. godine Nikolija se ponovno našla u drugom stanju, au rujnu te godine na svijet je radosno dočekala kćerkicu Reu. Godine 2016. dobili su prvo dijete, kćerkicu Reu, a gotovo sedam mjeseci kasnije na svijet im je stiglo i drugo dijete Hana, ime koje su skrivali od javnosti gotovo pet godina.

Nikolijin romantični put nije bio ograničen samo na jednu veliku ljubav. Prije zanosne veze s Reljom Nikolijem, doživjela je duboku vezu s talentiranim košarkašem Tanasisom Adetokumbatom. Tijekom studija u Grčkoj, pjevačica je krenula na romantično putovanje s NBA zvijezdom, koje je trajalo dvije godine. Kako se navodi, on je izrazio želju da zajednički život uspostave u New Yorku, dok je Nikolija zbog pjevačke karijere u usponu željela ostati u Srbiji.

Preporučujemo