Nakon razlaza s Nikolom Rađenom, Ana Kokić se s djecom preselila u majčinu kuću na Banovom brdu. Kao vrlo vješta glazbenica, Ana je visoko cijenjena u lokalnom stanovništvu koje je često susreće dok je u kupnji. Unatoč preprekama koje je morala svladati, Ana odiše mladenačkom i blistavom aurom, redovito se upuštajući u živahne rasprave sa svojim sugrađanima. Njezino veselo raspoloženje i osjećaj zadovoljstva očiti su svima, a njezino iznimno roditeljstvo kćeri dokaz je njezinih majčinskih sposobnosti. Nadalje, treba napomenuti da su ona i njen bivši suprug ostali u prijateljskim odnosima. On se ponovo oženio dok se Ana posvetila njihovim kćerkama.

 

Bez sumnje, Ana je primijenila odgojne tehnike koje je stekla iz obiteljskog doma. Veliku ulogu u njenom razvoju imala je majka Branka, jer je njihova veza jaka. Branka je bila stalni izvor nepokolebljive potpore i vodstva tijekom cijelog Anina puta. Majčina ljubav moćna je sila, često se opisuje kao sposobnost da sve pobijedi. Majke su utjelovljenje vrhunske mudrosti i uvijek su spremne na nesebičnu žrtvu. Zadovoljna majka znači sretnu obitelj, stoga je važno njegovati i voljeti svoju majku, jer ona živi za ljubav svoje djece. U čast rođendana gospođe Branke, pjevačica je podijelila srdačnu poruku i njihovu zajedničku fotografiju, nazvavši je “najboljom mamom na svijetu”.

Anin odnos s ocem bio je distanciran, a ni ona ni njezina sestra Maja s njim nisu bile u kontaktu zadnjih 20 godina. Unatoč napisima u beogradskim novinama da su ga posjetili prije smrti i oprostili mu zamjerke iz prošlosti, upućeni su otkrili da je Stevan preminuo mirno, da mu je uvijek prioritet bio boravak sa svojim kćerima. Iako pjevačica nikada nije javno priznala da se pomirila s ocem prije njegove smrti.

Tijekom razgovora Ana je otkrila prepreku koja ju je kočila u napredovanju. Razvod njezinih roditelja dogodio se u vrijeme kada nije mogla shvatiti težinu njihovog rastanka, jer se poklopio s bombaškim napadom i pravnim rastavom 1999. godine. Iako su u početku ostali u kontaktu, njihovo dopisivanje postupno se smanjilo. Kada je Ana shvatila da je ona uvijek bila ta koja je inicijator komunikacije sa svojim ocem, odlučila je prekinuti svoje napore. Proces je bio iscrpljujući, a nije ga vidjela nekoliko godina. Ostaje neizvjesno jesu li se pomirili prije njegove smrti.

Preporučujemo