Više od trideset godina aktivna u estradi, Ceca Ražnatović nedavno je proslavila 50. rođendan te ima dvoje djece i unuke. Nevjerojatno je da je njezina tjelesna građa gotovo identična onoj iz kasnih 1980-ih, kada je snimila svoj debitantski album. Ceca ima besprijekornu figuru na kojoj joj mogu pozavidjeti i djevojke.

Uglavnom nije imala nikakvih poteškoća s težinom. No, bila je iskrena o svojoj sklonosti prema hrani i raznim delicijama u kojima je uživala. Ipak, kako vrijeme prolazi, naše tijelo prolazi kroz promjene, a neki tjelesni procesi se mijenjaju, čak i ako netko ima povoljnu genetiku.Ceca je u jednom intervjuu otkrila da je prije nekog vremena primijetila da joj se kilogrami povećavaju. Umjesto da ignorira problem, suočila se s njim direktno i priznala da je njen primarni cilj bio usvojiti zdraviji način života. Kako bi postigla taj cilj, posjetila je cijenjenog nutricionista s kojim se poznaje nekoliko godina.

Pronalaženje ravnoteže između ljubavi prema mesu i salati i radnih obaveza postalo je izazov kada se morala prilagoditi na drugačiju prehranu. “Prvih sedam dana pokazalo se kao najizazovnije za mene, jer je vrijeme obroka bilo od najveće važnosti. Sjećam se da je poznati pjevač rekao da je nužno da između svakog obroka prođe najmanje tri do četiri sata”. Nadalje, istaknula je važnost umjerenosti u svim aspektima.

Ceca, koja ima slabost prema slatkišima, prije nego što se prepusti uvijek se posavjetuje sa svojom nutricionisticom Anom Petrović. Kako bi postigla svoju savršenu figuru, pridržavala se specifičnog plana prehrane. Njezin se doručak obično sastojao od zobene kaše pomiješane s voćem i chia sjemenkama. Za ručak je preferirala oradu uz svježu zelenu salatu. Njezina je večera, s druge strane, bila još lakša, a sastojala se od obilnog potaža od bundeve. Ovako su izgledali njezini dnevni obroci za postizanje željenih rezultata.

Preporučujemo