Vesna Dedić je poznata voditeljka novinarka i spisateljica koja ima veliki broj talenata. Figura Vesne Dedić oduvijek je bila zavidna pa su mnogi zaključili da se ne treba baviti zdravom prehranom. Međutim, nedavna otkrića pokazuju da to možda i nije u potpunosti točno. Ispostavilo se da su Dedićeve prehrambene navike uobičajene i da više odgovaraju nekome poput voditeljice emisije Balkanskom ulicom, koja otvoreno priznaje da ima strast prema kuhanju.Priznajući da nije imala vodstvo zajednice ili obiteljskih figura kao što su majka ili svekrva, priznaje da je samouka u području priprema za kućanstvo nakon svog vjenčanja.

Svojom željom za stalnim usavršavanjem transformirala se u vrhunsku kuharicu koja često ugošćuje goste u svojoj rezidenciji u blizini Liona. Njezin entuzijazam u kuhinji dodatno raste kad god se njezina voljena ljubimica Lenka vrati iz inozemstva.U vrlo posjećenoj emisiji koja zadire u privatni život žena pojavilo se jelo poznato kao Džambolaja. Ovo jelo možete jednostavno pripremiti koristeći ostatke iz hladnjaka.

Započnite ulivanjem šalice maslinovog ulja u tavu. Kad se ulje zagrije, dodajte kockice kruha kojem je prošlo vrijeme i jedan režanj češnjaka. Pržite kruh i češnjak dok ne poprime zlatnožutu boju pa prebacite na tanjur. U istu tavu stavite još maslinovog ulja, luk narezan na kockice, poriluk narezan na ploške, crvenu papriku narezanu na kockice, jednu nasjeckanu tikvicu, dio narezanih šampinjona i patlidžan narezan na sitne komade. Kuhajte dok povrće ne omekša pa vratite kruh u posudu i sve zajedno promiješajte. Na kraju u šerpu razbiti četiri cijela jajeta i promiješati kao da radite kajganu. Nakon što su jaja kuhana, poslužite i uživajte.

U slučaju da vam nedostaje bilo koja od potrebnih komponenti, još uvijek je moguće iskoristiti raspoložive resurse koje posjedujete, poput slanine i jaja ili bilo koje druge namirnice koje ste možda pohranili u svom hladnjaku.Vesna Dedić održava nutritivni režim prehrane koji se sastoji od obilnih obroka za doručak, ručak i večeru. Dopušta si luksuz slastica, ali uz stroge smjernice kako bi osigurala svoje fizičko blagostanje. Vesna je izjavila da joj je Chronocook neprocjenjivo bogatstvo, rekavši da je konačno postigla oblik tijela koji želi i više nema napadaje gladi. Ovaj osjećaj dolazi od nekoga tko je bio u blaženoj romansi s poletnim liječnikom dvije godine, a čini se da njihova veza svakim danom napreduje prema sve većoj predanosti.

Preporučujemo