Objava slike Milomira Marića sa poznatom ženom izazvao je značajnu pažnju i povratne informacije. Marić je ugledna televizijska ličnost koja je danas nadaleko poznata. On je jedan od najpopularnijih voditelja u Srbiji već decenijama. Odavno je poznato da je u romantičnoj vezi sa vrhunskom autorkom Vesnom Radusinović. Priča o tome kako je osvojio njeno srce postala je poznata javnosti zahvaljujući fotografiji od prije trideset godina koja se nedavno ponovo pojavila na društvenim mrežama.

Marićev put ka tome da postane jedan od najistaknutijih ličnosti domaće estrade bio je opsežan i trajao je nekoliko godina. Evidentno je da je oduvijek bio omiljen kod žena i da je vješt u umjetnosti zavođenja, što se vidi na fotografiji iz 1993. koju je na “Instagramu” podijelila Mirjana Bobić Mojsilović. Mira se prisjetila vremena kada su oboje radili u časopisu “Duga”, gdje je Marić započeo svoju profesionalnu karijeru.

 

Pregledajući svoje društvene mreže, Mirjana podijelila fotografiju povratka koja je njene pratioce vratila u 1993. godinu. Korisnica je bila oduševljena što je pronašla ovaj nostalgični komadić svojih uspomena iz djetinjstva. Na slici su Milomir Marić i Mira Bobić i vrlo brzo je skupila impresivan broj lajkova. Uz to, fotografiju je pohvalio i poznati novinar. Iako on trenutno ima bore i sijedu kosu, vrijedi napomenuti da su ga nekada hvalili punom glavom izuzetno crne, guste kose.

Iako je vrijeme prošlo, žene i dalje smatraju da je njegov izgled upečatljiv, a njegova harizma i muškost nisu izblijedjeli s godinama. Međutim, treba napomenuti da ovaj osjećaj dijele samo njegove pristalice, jer ima mnogo onih koji ne odobravaju njegov stil vođenja emisije.

Preporučujemo