Pre samo dva dana, proslavljena pop ikona Jelena Karleuša održala je izuzetan koncert na vodi u Beogradu. Njeno muzičko i scensko prisustvo nadmašilo je očekivanja, impresionirajući kako obožavaoce tako i kolege. Naime, njenom nastupu prisustvovali su i njeni voljeni ljubimci Atina i Nika, kao i sestra Duška Tošića – iznenađujući gost. Vredi napomenuti da su Jelena i Duškova sestra oduvek bili u odličnim odnosima. Čini se da je i sada tako što je baš lijep primjer.

 

Iako se u javnosti saznaje o Jeleninom teškom odnosu sa bivšim partnerom, bivšim fudbalerom Duškom Tošićem, i njihovim zategnutim porodičnim vezama, njegova sestra Katarina je dobrodušna osoba koja je odabrala da pruži stalnu podršku poznatoj pevačici. Izgleda da je Katarina uživala u njihovoj nedavnoj interakciji, koja je uključivala i prisustvo na jednom od Jeleninih koncerata, jer je to iskustvo podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Pesma “Abu Dhabi” i njeno izvođenje posebno su se dopali Duškinoj sestri, što ju je navelo da na svom ličnom Instagram profilu podeli njen snimak. Njenu odluku da podijeli mnogi su ocijenili kao ljubazan i pažljiv gest. Time je demonstrirala nastavak pozitivnog odnosa sa pevačicom, uprkos eventualnim sukobima između Jelene i njenog brata.

Pojavile su se spekulacije da su sukobi Duška Tošića sa Jelenom mogli ugroziti vezu njegove sestre sa snajom, s obzirom na njenu ključnu ulogu u pružanju podrške njemu. Međutim, sada je svima evidentno da Katarina i Jelena dijele konstruktivno profesionalno udruženje, a njihov odnos privrženosti i poštovanja ne može se lako poljuljati. Štaviše, i Jelenin dobar odnos sa svekrvom bio je očigledan tokom rođendanske proslave njene ćerke.

Preporučujemo