Identitet oca djeteta Danijele Vranješ dugo je bio neotkriven. O svom emotivnom partneru, s kojim je provela više godina, glumica je namjerno odlučila ne govoriti, pa njegovo ime do sada nije bilo u javnosti. Tijekom gostovanja u podcastu “Snaga uma” Danijela je otkrila više nego ikad prije, iskreno progovorivši o svom bivšem partneru, glazbeniku Igoru Maleševiću.

Moje je srce bilo zarobljeno njime, ali su se odvijali određeni događaji koji su mi neupitno otkrili da on nije prikladan suputnik za konvencionalnu vezu. Kad smo saznali za moju trudnoću, moj partner i ja  nismo bili par. Unatoč tome, dala sam sve od sebe da uspostavim odnos i stvorim obiteljsku jedinicu kao buduća majka. Nažalost, naši su napori na kraju bili neuspješni i razišli smo se kasnije. Danijela je samouvjereno izjavila kako je njihova nedavna potvrda da ne mogu nastaviti kao par nije odvratila od njezine životne želje da bude majka. Ponosno tvrdi da želi biti najbolja majka na svijetu. Danijela danas ima kćer Emu koju je rodila s bivšim partnerom i zajedno je odgajaju..

 

Kad god sam u blizini, jasno dajem do znanja da neću tolerirati nikakve negativne primjedbe o Eminom ocu. Bitno mi je da ljudi prepoznaju njegove pozitivne osobine i da ga smatraju uzorom. Nemamo interesa ulaziti u povijest, a to vrijedi i za svako dijete koje je uključeno. Naravno, podržavam ideju kontakta djeteta s ocem i dosljedno sam se zalagala za to, sve dok je to u najboljem interesu djeteta. Iako smo se susreli s raznim problemima i imamo različita stajališta o brojnim stvarima, čvrsto sam uvjerena da uskraćivanje djetetu pristupa ocu nije opravdan postupak.

Danijela je izrazila svoj duboki osjećaj gubitka, navodeći da njenotac zauzima značajno mjesto u njenom srcu. Nažalost, izgubila ga je u mladosti, sa samo dvadeset godina. Otac djeteta Danijele Vranješ vjenčao se s pjevačicom Dunjom Vujadinović u veljači ove godine, a par sada s nestrpljenjem očekuje dolazak djeteta. Mala Ema će dobiti brata ili sestru  i jako se raduje tome.

Preporučujemo