Nina Badrić je jedna od najpoznatijih hrvatskih pjevačica pop muzike koja je popularna u cijelom regionu. Mnogi je smatraju jednom od najljepših žena na muzčkoj sceni a uz to je i prava dama.

Pjevačica Nina Badrić već dulje vrijeme svoje emotivno stanje ne otkriva široj javnosti. Održava čvrstu granicu između svog osobnog života i očiju javnosti, sa samo nekoliko slučajeva u kojima su njezine ljubavne veze izašle na vidjelo. Jedan od takvih primjera bila je i njezina veza s poduzetnikom Bernardom Krasnićem, koja je na kraju kulminirala brakom.

  • Bivši suprug Nine Badrić pratio ju je punih 12 godina prije nego što ju je zaprosio u Dubrovniku 2003. godine. Velika svadbena svečanost bila je pomno organizirana za popis uzvanika od 180 nazočnih, koji su svjedočili svečanoj izmjeni zavjeta, simbolizirajući njihovu vječnu odanost.

Otkriće: Otkriven identitet romantičnog partnera Nine Badrić! Fotografija je pružila nepobitan dokaz. Nažalost, brak je na kraju rezultirao neuspješnim ishodom, zbog čega se Nina suzdržala od javnih rasprava o tome. Svoj osobni život odlučila je zadržati u tajnosti, dok je njezin bivši suprug, s druge strane, brzo ušao u drugi brak.

 

Naime, Bernardo je sada u blaženom braku sa simpatičnom Laticom Ivanišević koja ga je blagoslovila s dvoje djece.

Vjera u konvergenciju dvije osobe, poravnanje srodnih duša, nešto je što mi je drago. Moram priznati da se još nisam susreo s takvim transformativnim susretom, gdje bih instinktivno prepoznao njegov značaj.

Trenutak je to koji će označiti definitivnu prekretnicu u mom životu, spoznaju koju željno iščekujem, čak iu svojim sedamdesetima, kako je Nina svojedobno ispričala domaćim novinama.

Biografija:

Rođena u Zagrebu 1973. godine, Nina Badrić odrastala je uz roditelje Simu i Milu, te stariju sestru Dijanu i mlađu sestru Sunčicu. Pohađala je mjesnu osnovnu školu koja se u početku zvala “Otokar Keršovani”, a kasnije preimenovana u “Dr. Ivan Merz”. S devet godina pridružila se dječjem zboru Zvjezdice, što joj je omogućilo mnogo putovanja, snimanje više albuma i stjecanje dragocjenog glazbenog iskustva.

  • Već sa šesnaest godina Nina Badrić posuđuje svoje vokale kao prateća pjevačica popularnim grupama poput Parnog valjka i Prljavog kazališta. U to vrijeme Dino Dvornik ju je čuo kako pjevuši dok je radila u jednom butiku. Impresioniran njezinim talentom, odmah ju je odveo u razne zagrebačke producentske kuće. Godine 1994. prvi je veći nastup imala na “Croviziji”, gdje je s izvedbom pjesme “Ostavljam te” osvojila prvo mjesto. Iduće godine na “Dori” je izvedbom pjesme “Godine nestvarne” osigurala deseto mjesto.

Godine 1995. u izdanju diskografske kuće “Croatia Records” izlazi Ninin debi album pod nazivom “Nestvarne godine”. S osamnaest godina vratila se na “Doru” gdje je izvela zadivljujuću izvedbu “Odlaziš zauvijek”. Godine 1997. Nina je krenula u snimanje svog albuma “Personality” na kojem se nalazi zapažena pjesma “Ja za ljubav ću se moliti”.

Ovaj album donio joj je dvije prestižne nagrade Porin, priznanje za najbolju pjevačicu i odavanje počasti njezinom albumu kao najboljem u žanru pop i zabavne glazbe. Dvije godine kasnije Nina je obnovila suradnju s cijenjenom produkcijskom kućom “Croatia Records”, što je rezultiralo objavom njezinog trećeg albuma pod nazivom “Unique”.

Godine 2000. predstavila je svoj istoimeni album “Nina”, koji je brzo odjeknuo kod publike kroz pjesme poput “Ako kažeš da me ne voliš” i “Neka budeš kao ja”. Surađujući s cijenjenim umjetnicima poput Aleksandre Kovač, Ivana Husara, Miroslava Lesića, Predraga Martinjaka i drugih, Ninin talent prepoznat je prestižnom nagradom “Porin” za iznimnu žensku vokalnu izvedbu.

Preporučujemo