Snežana Babić Sneka u listopadu je veselo obilježila svoj 55. rođendan, a vrijeme je bilo naklonjeno lijepoj pjevačici. Od 2002. do 2009. bila je u braku s njemačkim biznismenom Radomirom Stojanovićem. Tijekom njihovog braka boravila je u Hamburgu i privremeno ostavila po strani svoje glazbene aktivnosti.

 

Nakon toga, kratko je spomenula bivšeg supruga i razvod, samo nekoliko riječi o tome. Iako nije postala majka, Sneki otvoreno iskazuje svoju duboku ljubav prema djeci tako što im na svojim koncertima često dodjeljuje mjesta u prvim redovima i velikodušno ih časti slatkišima. Snežana Babić je u televizijskoj emisiji “Sceniranje” na “Kurir” TV razgovarala o raznim temama, a među njima i o pitanju voditelja žali li zbog čega, posebno zbog odluke da nema dece. Snežana Babić je odgovorila samouvjereno kako nema razloga za žaljenjem.

Na  snimanju novogodišnjeg programa za pamćenje se pojavila Snežana Babić Sneki koja je svojim mladolikim izgledom i besprijekornom figurom osvojila publiku čak iu šestom desetljeću. U savršenom skladu s cjelokupnim stajlingom, pjevačica je upečatljivo nastupila na setu obukavši lateks hlače i čizme do koljena u elegantnoj crnoj boji. U veselom stanju zaplesala je s maskotom koja je u ruhu podsjećala na velikog plišanog medvjedića, a iz primjedbi se može zaključiti da je Sneka godinama nepromijenjena, a svojim izgledom nadmašuje i mnogo mlađe žene.

Snežana Babić Sneki nedvojbeno je jedna od najatraktivnijih pjevačica naše estrade, pogotovo kada se ugledaju njezine graciozne izdužene noge. Njezino inauguracijsko pojavljivanje datira iz 1994. godine i nevjerojatno je koliko se njezin izgled promijenio od tada. Ipak ona i danas izgleda odlično i može stati na crtu i mnogo mlađim kolegicama.

Preporučujemo