Baba Vanga, poznata vidovnjakinja na Balkanu, nadaleko je poznata po svojim tačnim predviđanjima globalnih događaja. Dosta njenih proročanstava se ispostavilo ispravnim, a danas ćemo Vam otkriti tajnu kako da uvijek imate novca. Zanimljivo je što su proročanstva bila vezana za cijeli svijet, a ne samo za Balkan. Ona također pruža vrijedne smjernice o tome kako postići kućnu sreću.

Da biste privukli sreću, preporučuje se da u svom domu držite strani srebrnjak kao zaštitni amajl. Stvaranje skladnog životnog okruženja uključuje čekanje mladog mjeseca i preuređivanje namještaja. Osim toga, bitno je ne odbaciti djelimično pojedeni hljeb, bez obzira u kakvom je stanju, jer to može dovesti do gubitka blagostanja u domaćinstvu.

  • Umjesto toga, savjetuje se da se kruh ponudi životinjama ili pticama kao ishrana. U slučaju nesretnih okolnosti, na vama je da posipate so po obodu svakog prozora u stanu. Ostavite neometano dok se sreća ne vrati. Kada to vrijeme dođe, sol treba pažljivo ukloniti (izbjegavajući direktan kontakt s nepokrivenim rukama), zapakirati i premjestiti na zadanu lokaciju.

 

Kako biste sakrili svoju radost od đavoljeg otkrivanja, tradicija je da triput lagano kucnete po drvetu i triput pljunete preko lijevog ramena dok svoju sreću dijelite sa onima oko vas. Ako naiđete na iznenadnu nemogućnost pokretanja desne noge, to treba smatrati signalom prijeteće opasnosti.

Da biste to spriječili, jednostavno tri puta lagano udarite desnom nogom o tlo dok izgovarate zakletvu: “Približite se nelagodi i povucite se iz mog prisustva.” Nasuprot tome, spoticanje lijevom nogom označava povoljnu sreću. Da biste privukli sreću, možete strateški postaviti mahovinu ispod poda, jer je dokazano da stimuliše protok bogatstva.

Važno je napomenuti da čin pozajmljivanja i brojanja novca treba striktno obavljati u ranim satima dana; bavljenje ovim aktivnostima noću može ometati finansijski prosperitet. Za poklon novčanik koji je i praktičan i dobro primljen, razmislite o uključivanju novčanice ili novčića. Ova promišljena gesta ne samo da poboljšava funkcionalnost poklona već i osigurava da će primalac naići na nešto dodatnog novca u svom novom novčaniku.

Ova obostrano korisna situacija sigurno će donijeti sreću i doprinijeti njihovom finansijskom blagostanju. Kako biste izbjegli potencijalne zastoje, nije preporučljivo prenositi novac s jedne osobe na drugu nakon zalaska sunca. Efikasniji pristup bi bio da se novac stavi na ravnu površinu, kao što je sto, ili čak da se rasprši po tlu, omogućavajući primaocu da ga podigne.

  • Da biste spriječili percepciju siromaštva, mudro je suzdržati se od stavljanja ključeva ili šešira na stol i suzdržati se od sjedenja na njima. Ako se ogledalo u vašem domu razbije, predlaže se da krhotine očistite vodom i zakopate ih ispod površine zemlje kako biste spriječili potencijalne nezgode.

Ako je neko iskusio dugotrajnu nelagodu u blizini ogledala ili ako je došlo do nesklada i poremećaja, neophodno je pročistiti ogledalo osvećenom vodom. Kako biste izbjegli povezivanje s poteškoćama povezanim sa siromaštvom, glađu i oskudicom, najpametnije je suzdržati se od probijanja hljeba nožem.

Savjetuje se izbjegavanje nuđenja novca u zamjenu za sol ili kruh onima kojima je potrebna, jer ovaj nenamjeran čin može dovesti do lične neimaštine. Nadalje, preporučuje se suzdržati se od potpunog pražnjenja zadnjih preostalih novčića iz novčanika. Zadržite svoj dragocjeni zlatni nakit na period nakon nabavke svježeg novčanika. U dogledno vrijeme, obilje će se manifestirati, što će rezultirati akumulacijom značajnog bogatstva.

Preporučujemo